Dwiz 65 Posted January 3, 2008 [quote name='snje Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted January 3, 2008 prvi put se igram i nije mi jasno ovo otvaranje računa da li je to stvarno ili je to samo igra šta je bonus kod http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/pucam.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 3, 2008 (edited) Svaki dobitnik nagrade mora imati otvoren kladioničarski račun kod kladionice koja daje nagradu. To znači, da ukoliko na natjecanju čiji je sponzor kladionica Expekt osvojiš nagradu, da bi ti se ona mogla isplatiti moraš se kod njih registrirati odnosno otvoriti korisnički račun. Znači sve je stvarno. Nagrade su stvarne, euri su stvarni. Za ostale nejasnoće pošalji PM. Lijep pozdrav i sretno. Edited March 4, 2009 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted January 3, 2008 Isto pitanje postavljaš dva puta... Ovdje sam ti poslao odgovor: http://www.bet-club.com/forum/index.php?showtopic=7695 A mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted January 22, 2008 iam pitanje u vezi analize,adakle otvorio sam skriptu,unio par i ostalje mi ovaj link(objašnjenje) i sada ne znam na kojoj temi tj.gdje da ja obrazlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 23, 2008 iam pitanje u vezi analize,adakle otvorio sam skriptu,unio par i ostalje mi ovaj link(objašnjenje) i sada ne znam na kojoj temi tj.gdje da ja obrazlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrny6 0 Posted January 30, 2008 zašto triba 20 postova da se prijaviš za natjecanje,sad nisam upa u h2h Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted January 30, 2008 zašto triba 20 postova da se prijaviš za natjecanje,sad nisam upa u h2h pa pročitaj malo rasprave na ostalom dijelu foruma pa će ti biti jasnije, stavljeno je to zbog toga da se malo aktivirate i u ostalim dijelovima foruma prije nego počnete se natjecati jer puno ljudi dolazi ovdje samo igrati se a da ostali dio foruma ni ne prati!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrny6 0 Posted January 30, 2008 pa pročitaj malo rasprave na ostalom dijelu foruma pa će ti biti jasnije, stavljeno je to zbog toga da se malo aktivirate i u ostalim dijelovima foruma prije nego počnete se natjecati jer puno ljudi dolazi ovdje samo igrati se a da ostali dio foruma ni ne prati!! da al baš zbog toga ne mogu nigdje napisat 20 postova kad nitko ne vraća Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 30, 2008 (edited) da al baš zbog toga ne mogu nigdje napisat 20 postova kad nitko ne vraća Vodi monolog http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Edited January 30, 2008 by littlepimp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted February 2, 2008 Zakaj mi umjesto slova s dijakritičkim znakovima( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 2, 2008 Došlo je do promjene kodne stranice na forumu i portalu sa windows-1250 na iso-8859-1. Tekstovi, imena članova itd., se polako ali sigurno mjenjaju na novi iso stanard. Kroz odre Quote Share this post Link to post Share on other sites