Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

28.11.2012

Recommended Posts

20:00, VfB Stuttgart-FC Augsburg, tip 1 @ 1.65, SuperSport, ulog 8/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Everton(guop)-Arsenal (gol u oba poluvremena)

Tip para: da

Tečaj: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monpelje-Nica 1(-0.75) @2.0

 

Monpelje ove godine igra jako lose,lose da ne moze odbraniti titulu pa im je kup jedina nada zbog toga mislim da ce domacin u ovom mecu pokazazi svoju pravu snagu.

 

Čujem da ne igra Giroud u napadu

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Stuttgart - Augsburg, tip 1 @ 1.61, bet365, ulog 8/10

 

U oviru 14.kola Njemacke Bundeslige, veceras se sastaju 12-plasirani Stuttgart i posljednjeplasirani Augsburg. Stuttgart ove sezone igra toplo-hladno, ali u Europa ligi igraju dosta dobro i u zadnjem kolu su isprasili Steaua-u u gostima sa 5-1. No, u Bundesligi igraju nesto losije,a to je zahvaljujuci losem pocetku, da bi ipak u zadnjih 5-6 kola igrali dosta bolje.

 

Kod kuce 1-2-3 uz gol razliku 6:11, a kada je forma u pitanju zadnjih 6 utakmica imaju omjer 2-2-2 uz gol razliku 8:11. Sdruge strane Augsburg trenutno najlosija ekipa u ligi, ima omjer 1-4-8, dok u gostima igraju 0-2-4 uz gol razliku 3:11.

 

Nema sumnje da je Stuttgart bolja ekipa, ali da bi to dokazali, moraju veceras savladati slabasni Augsburg. Mislim da to nece biti tesko, jer Stuttgart mora da dodje do gornjeg dijela tabele,a za to su im potrebne pobjede, posebno protiv najlosijih ekipa u ligi, a to je sasvim sigurno Augsburg.

 

Ft 2-1 :uredu:

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30, Braunschweig-FC St.Pauli, tip 1 @ 1.91, bet365, ulog 7/10

 

U prolsom kolu Njemacke ''cvajte'' vodeci Braunschweig je upisao prvi poraz nakon 15 kola. Do tog kola neporazeni Braunschweig je imao omjer od 10 pobjeda i 4 remija. Poraz u prolom kolu su upisali na gostovanju protiv Cotbusa sa 3-1. Ova vecerasnja utakmica ce pokazati da li je taj poraz bio samo los dan ili nagovjestaj male krize kod lidera druge Bundeslige.

Oni zaista igraju dobro, kod kuce imaju omjer od impresivnih 7 pobjeda i samo jedan remi, naravno bez poraza uz gol razliku 16:3. sdruge strane St.pauli se nalazi na 12 mjestu i zaostaju cak 16 bodova za liderom. nakon uzasnog starta, St.pauli se konsolidovao i biljezi dosta dobre rezultate. Pa tako u zadnjih 6 utakmica imaju 3 pobjede, 2 remija i 1 poraz. Inace u gostima igraju dosta lose i imaju samo 1 pobjedu uz 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 4:9.

 

Braunschweig-u su s enakon proslog kola, kada su izgubili, priblizili Hertha i Kaiserslautern na svega 2 boda zaostatka i oni veceras nemaju izbora osim pobjede i 3 boda, jer bi ne osvajanje nova 3 boda ih udaljilo od liderske pozicije, a i ne toliko udaljili, koliko bi vjerovatno usla nervoza i kriza kod ove ekipe,a to bih ih moglo kostati u daljem prvenstvu i plsmana u Bundesligu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Stoke - Newcastle, tip: X2 @ 1.80, bet365, 8/10

 

Večeras se igraju preostali mečevi 14 kola engleske Premier Lige, a na Brittania stadionu se sastaju domaći Stoke i gostujući Newcastle United. Moj tip za ovaj meč je da Newcastle neće biti poražen. Stanje na tabeli nam govori da su ovo podjednake ekipe, jer je Stoke na poziciji 12 sa 16 bodova, dok je Newcastle trenutno 14 sa 14 bodova. Stoke se u dosadašnjem toku sezone pokazao kao odličan domaćin jer je šest domaćih mečeva završio bez poraza. Imaju tri pobjede nad Swansea City-em sa 2-0, dok su QPR i Fulham dobili sa minimalnih 1-0. Remizirali su sa Arsenalom 0-0, Manchester City-em 1-1 i sa Sunderlandom 0-0. Tako da kod kuće imaju gol razliku od 5-1.

 

Na drugoj strani imamo Newcastle koji je dobro započeo sezonu, ali je u zadnja tri kola izgubio mečeve od West Hama 0-1, od Swansea City 1-2 i od Southamptona 0-2. Inače ta kriza ide i dalje jer su čak 6 mečeva bez pobjede u svim takmičenjima i zadnja pobjeda je bila još prije tačno mjesec dana kada su na svom St James Parku savladali West Bromwich sa 2-1.

 

mislim da je Newcastle dovoljno kvalitetan da ostane neporažen i da prekine seriju loših rezultata ili će prema najavama iz kluba doći do smjene na klupi pa će Alan Pardew morati potražiti novi posao.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23:30, UniEspan(2,5)-Colo Colo, tip vise od 2,5 gola @ 1.55, SuperSport, 8/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma ovde 1 dolazi .

 

Ja sam igrao 1X, ne vjerujem da Liverpool moze dobiti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam igrao 1X, ne vjerujem da Liverpool moze dobiti

 

mozda je to bolje sa x pojacno.

 

cini mi se i ovaj par zanilmjiv:Hrvatski kup

 

Slaven Belupo - Zadar Under 2,5 @1,80

 

prvi mec 0-1!

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00 Wigan-Man. City 2 @ 1,50 Expekt 6/10

 

Mislim kako je u ovoj utakmici glupo govoriti o tome tko je favorit.Branitelj naslova Manchester City gostuje kod Wigana i uvjeren sam da ce pobijediti jer su puno kvalitetnija ekipa. Wigan je takodjer u ovoj utakmici hendikepiran time sto ne igraju:Ramis, Maloney, McArthur, Caldwell, Alacaraz, Crusat., a City ce vjerojatno biti bez Company-a i Clishy-a. City na 2. mjestu sa 29. bodova , a Wigan je 15. sa 14 bodova , ocekujem laganu pobjedu Gradjana s mnogo golova u mrezi Wigana , u obzir dolazi i pobjeda od 2-3 gola razlike.

 

Ocekivani sastavi:

Wigan

Al-Habsi - Stam, Lopez, Figueroa - Boyce, McCarthy, McArthur, Jones - Di Santo, Kone, Beausejour

 

Manchester City

Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov - Milner, Barry - Silva, Yaya Toure, Nasri - Aguero

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 St. Johnstone : Hibernian /2,5/ TIP OVER @ 1,80 Expekt 4/10

 

V škotskem mestu Perth bo danes prvenstvena tekma premierne škotske lige med St.Johnstonem in Hibernianom iz Edinburgha. Odločil sem se,da bodo navijači obeh klubov videli vsaj trije zadetki...

St.Johnstone je trenutno na 6.mestu z 6-5-4 in 19:19, imajo pa 23 točk in imajo vse možnosti da po koncu rednega dela igrajo v ligi za prvaka....St.Johnstone kot domačini so zelo solidni saj so v zadnjih 6 tekmah zmagali na 4 tekmah, 1 krat remizirali in imajo tudi 1 poraz....Še bolj pomembno je to,da so v zadnjih 6 domačih tekmah kar 5 krat navijači videli najmanj 3 zadetkein sicer proti Celticu,St.Mirrenu in Kilmarnocku z po 2:1, s 4 :1 so premagali ekipo Queen's Park(ligaški pokal) in izgubili proti Motherwellu z 1:3. Edina tekma,ki ni padlo lepo število golov je prav zadnja tekma proti novemu prvoligašu Ross Countyu,ki se je končala z 1:1. Tudi na gostovanju ni nič "novega" kar se tiče golov...v zadnjih 6 tekmah so na 4 tekmah igrali over 2,5(Dundee 3:1, Celtic 0:5 v ligaškem pokalu in dvakrat zmaga z 2:1 proti Kilmarnocku in Ross Countyu).Dvakrat pa so remizirali z 1:1 proti Celticu in Invernessu....

Hibernian v primerjavi z St.Johnstonem ni nič v zaostanku glede števila golov na tekmi, saj so v 15 tekmi tako navijači Hiberniana kot nogometaši videli kar 47 zadetkov ali nekaj več kot 3 gole na tekmo...Trenutno so na 3.mestu z 7-3-5 in 26:21,imajo 24 točk in le samo točko prednosti pred Hibernianom...Kot gostje so nekoliko slabi še posebej pa škripljajo pri obrambi saj v povprečju prejmejo točno 2 gola na tekmo...Imajo 2 zmagi, 1 remi in kar 4 poraze - dosegli so 12 zadetkov in prejeli kar 14....Verjeli ali ne,da nogometaši Hiberniana na vseh 7 tekmah igrajo na over 2,5 in da so le na prvi tekmi "pozabili" doseči gol nasprotniku ko so izgubili z 0:3 proti Dundee Unitedu....

Na današnji tekmi bo sodil mednarodni sodnik Craig Thomson(spomnim se tekme z evropskega prvenstva med Češko in Poljsko ko je pokazal kar 8 rumenih kartonov)....

Moja napoved : Hibernian ima v svojih vrstah najboljšega ligaškega strelca Leigha Griffithsa,ki je dosegel že 13 zadetkov, poleg njega je dober tudi Irec Jonathan Daly medtem ko pri domačinih je dober strelec Murray Davidson,ki je tudi na zadnji tekmi dosegel zadetek....Pričakujem odprt nogomet(sam si bom tudi ogledal po TV in obenem tudi odigral na stavah) z lepimi goli zato tipujem OVER 2,5....Lp

Posted Image

 

Prijaviti moderatoru Posted Image93.103.170.145

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...