micha 27 Posted November 28, 2012 Samo treba ljude pravilno usmeravati ( aktivnost kao uslov za nagradu) Dzabe sve to, ako su teme ne interesantne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Evo mene nazadf Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Upravo sam otkrio, da je roberth kopirao analizu koju je napisao RobertH na jednom drugom forumu supertip.net. ( sam sebe kopirao) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Evo mene nazadf Jel ovo f na kraju kao forward. ili ima keko drugo značenje.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Jel ovo f na kraju kao forward. ili ima keko drugo značenje.? Ma skočio s kolegom nakratko na nekoliko piva jerbo je imo rođendan. Malo alkohol + južina pa su mi teški prsti Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Stefan nam se naljutio (nazalost nemamo 12-16 god) Ja se pitam koji kar dijete uopće radi na kladioničarskom forumu. To je zabranjeno. Možda jedino ako je uz pratnju roditelja pa ćale tipka, a Steffy baca mudre izreke Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 al ću se naj**** majke arsenalu i evertonu. al moram prije nešto pojest da mi teške riječi ne sjednu loše na želudac Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 vidi se već utjecaj kreteniteza na chelski Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 28, 2012 Rafa Benitez.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Ma skočio s kolegom nakratko na nekoliko piva jerbo je imo rođendan. Malo alkohol + južina pa su mi teški prsti Ja pomislio zeza te tastatura kao našeg druga Baneta. On ko da se sakrio negde u mišju rupu. nema ga pa nema Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 Zvezda i Sasaari ponovo kao u NBA ( puno koseva) Laku noc !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Ja pomislio zeza te tastatura kao našeg druga Baneta. On ko da se sakrio negde u mišju rupu. nema ga pa nema ima krizu identiteta pa se traži negdje po beogradskoj periferiji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 28, 2012 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Sad vidim da Lejkersi sinoć izgubili. Vidi se odsustvo Džabara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 vidi se već utjecaj kreteniteza na chelski Nisam ni pomislio da igram na njih... al' sam glup sto ne igra kontra, jer do je ovaj kreten na klupi Chelsea nikad oni nece pobijediti. Ne da nece pobijediti, nego oni gola nece dati.... kakav kreten od trenera.... Quote Share this post Link to post Share on other sites