micha 27 Posted November 28, 2012 a sta je sa heavy metalom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 Ovo je muzika, još malo pa milijarda pregleda. Kad budu ti vaši imali ovoliko, javite se. Hare znas i sam da se uvijek cijenio kvalitet, a ne kvantitet... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 28, 2012 Hare znas i sam da se uvijek cijenio kvalitet, a ne kvantitet... Ma najjači su mi ovi sa naših prostora koji plaćaju da njihov spot i pjesma budu u vrhu ovih lista pa za kratko vrijeme dostignu cifru od nekoliko desetina miliona pregleda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Laku noć želim ukoliko se ne vratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Ma najjači su mi ovi sa naših prostora koji plaćaju da njihov spot i pjesma budu u vrhu ovih lista pa za kratko vrijeme dostignu cifru od nekoliko desetina miliona pregleda. Sreca pa to nije niti ce ikad biti mjerilo..... po tome bi Ekrem bio najveca zvijezda na svijetu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Laku noć želim ukoliko se ne vratim laku noc druze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Laku noc i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites