emir1983 21 Posted November 28, 2012 Upravo stigla vijest putem telexa: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=28&nav_id=664089 Trebaće nam dva sata samo da golove pregledamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Piši, piši, piši jer treba kaznu nadoknaditi. To šta si ostao u konkurenciji za nagradu ne znači da ćeš je na kraju mjeseca i osvojiti. Potreban koeficijent aktivnosti će Dwiz objaviti na kraju mjeseca, dakle za dva dana i tek tada će se vidjeti koji je minimalan ovomjesečni koeficijent aktivnosti i prema tome će se rasporediti dobitnici nagrada na natjecanjima. U svakom slučaju biti će interesantno, a vjerujem i iznenađujuće za pojedince. ma nema frke za to.... ako nisam dovoljno aktivan ne trebam ni dobiti nagradu, ni ja ni bilo ko drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Upravo stigla vijest putem telexa: http://www.b92.net/s...8&nav_id=664089 Trebaće nam dva sata samo da golove pregledamo Highlightsi ce trajati 3 sata.... e to ce biti sranje gledati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 ma nema frke za to.... ako nisam dovoljno aktivan ne trebam ni dobiti nagradu, ni ja ni bilo ko drugi Ti si bio preaktivan ovaj mjesec :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 28, 2012 Sud Bet-Club Foruma u sastavu Dwiz, kao predsjedatelj i Tuto, kao supredsjedatelj, u predmetu kopiranja analiza sa drugog portala, presudio je Dinno, član foruma od 17.02.2010. i stefan97czv, član foruma od 19.10.2011. krivi su jer su sa drugug portala kopirali analize i postavili ih kao svoje, te se svakome ponaosob dosuđuje kazna oduzimanja od 10 bodova za koeficijent aktivnosti za mjesec studeni i brisanje svih kopiranih postova. Obrazloženje Kod presude o izricanju kazne sud je nepobitno utvrdio da su analize bile kopirane. Olakotna okolnost za Dina je njegovo priznanje počinjenog djela i višegodišnja aktivnost na forumu sa 3,654 objavljena posta. stefan97czv se o svom postupku do sada nije izjasnio. Budući su prvi put uhvaćeni u prekršaju kazna je za oboje ista i treba služiti kao primjer ostalim natjecateljima da ne narušavaju svoj ugled i ugled Bet-Club Foruma. Kažnjeni natjecatelji mogu nastaviti natjecanje i svoje aktivnosti na Bet-Club Forumu. uuuuuuuuuuuu....sta se sve izdesavalo ovde ja sam vidio da ima kopiranih analiza pa sam i ja nekoliko kopirao i kriv sam...takodje nisam znao da je zabranjeno cim sam ih vidjo kopiranih...a da ste nas kaznili bez opomena licilo bi mi na super ligu srbije i savez nas u svakom slucaju HVALA TUTO!!! :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 28, 2012 uuuuuuuuuuuu....sta se sve izdesavalo ovde ja sam vidio da ima kopiranih analiza pa sam i ja nekoliko kopirao i kriv sam...takodje nisam znao da je zabranjeno cim sam ih vidjo kopiranih...a da ste nas kaznili bez opomena licilo bi mi na super ligu srbije i savez nas u svakom slucaju HVALA TUTO!!! :icon_razz: za stefana97czv i Dinnosa: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 za stefana97czv i Dinnosa: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=23Blrrz6YlA Je li ovo Tuto cita analize okrivljenih? :) a Dinnos govori pa nisam znao da ne smijem falsifikovati tudje analize :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Ti si bio preaktivan ovaj mjesec :) zavisi iz kojeg ugla se gleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Dobar ti je svaki ugao osim Tutovog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Dobar ti je svaki ugao osim Tutovog hehe, on to gleda iz posebnog ugla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 hehe, on to gleda iz posebnog ugla Dinnos, znaci imas oraha u dzepu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Procurili su video detalji zalbe koju je Dinnos poslao Dwizu i Tuto-u: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 A ovo mu je Tuto odgovorio: :) http://www.youtube.com/watch?v=K68ThStBNFM Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 A po tebi ispade da Stefan samo statira u ovoj epizodi?? Quote Share this post Link to post Share on other sites