Jump to content

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piši, piši, piši jer treba kaznu nadoknaditi. To šta si ostao u konkurenciji za nagradu ne znači da ćeš je na kraju mjeseca i osvojiti. Potreban koeficijent aktivnosti će Dwiz objaviti na kraju mjeseca, dakle za dva dana i tek tada će se vidjeti koji je minimalan ovomjesečni koeficijent aktivnosti i prema tome će se rasporediti dobitnici nagrada na natjecanjima.

U svakom slučaju biti će interesantno, a vjerujem i iznenađujuće za pojedince. :icon_biggrin:

ma nema frke za to.... ako nisam dovoljno aktivan ne trebam ni dobiti nagradu, ni ja ni bilo ko drugi :48thumbsup:

Posted

Sud Bet-Club Foruma u sastavu Dwiz, kao predsjedatelj i Tuto, kao supredsjedatelj, u predmetu kopiranja analiza sa drugog portala,

presudio je

Dinno, član foruma od 17.02.2010. i stefan97czv, član foruma od 19.10.2011.

krivi su

jer su sa drugug portala kopirali analize i postavili ih kao svoje, te se svakome ponaosob dosuđuje kazna oduzimanja od 10 bodova za koeficijent aktivnosti za mjesec studeni i brisanje svih kopiranih postova.

Obrazloženje

Kod presude o izricanju kazne sud je nepobitno utvrdio da su analize bile kopirane. Olakotna okolnost za Dina je njegovo priznanje počinjenog djela i višegodišnja aktivnost na forumu sa 3,654 objavljena posta. stefan97czv se o svom postupku do sada nije izjasnio. Budući su prvi put uhvaćeni u prekršaju kazna je za oboje ista i treba služiti kao primjer ostalim natjecateljima da ne narušavaju svoj ugled i ugled Bet-Club Foruma. Kažnjeni natjecatelji mogu nastaviti natjecanje i svoje aktivnosti na Bet-Club Forumu.

uuuuuuuuuuuu....sta se sve izdesavalo ovde ja sam vidio da ima kopiranih analiza pa sam i ja nekoliko kopirao i kriv sam...takodje nisam znao da je zabranjeno cim sam ih vidjo kopiranih...a da ste nas kaznili bez opomena licilo bi mi na super ligu srbije i savez nas u svakom slucaju HVALA TUTO!!! :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

Posted

uuuuuuuuuuuu....sta se sve izdesavalo ovde ja sam vidio da ima kopiranih analiza pa sam i ja nekoliko kopirao i kriv sam...takodje nisam znao da je zabranjeno cim sam ih vidjo kopiranih...a da ste nas kaznili bez opomena licilo bi mi na super ligu srbije i savez nas u svakom slucaju HVALA TUTO!!! :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

za stefana97czv i Dinnosa:

Posted

za stefana97czv i Dinnosa:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=23Blrrz6YlA

Je li ovo Tuto cita analize okrivljenih? :) a Dinnos govori pa nisam znao da ne smijem falsifikovati tudje analize :)