Almiric 5 Posted November 28, 2012 isti je to prevarant :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 on mi morao na sudu za maloletne delikvente!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Dobar vam dan! Mogu da kazem , da su okrivljeni dobro prošli. Ja sam očekivao da će biti proterani na Goli Otok. . Mada mislim da mogu da podnesu žalbu, jer presuda nije validna - nigde ne piše da je presuda donesena U Ime Naroda! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 on mi morao na sudu za maloletne delikvente!!! prvi put mu je...nemojte ga, znate kakav je to osjecaj :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Dobar vam dan! Mogu da kazem , da su okrivljeni dobro prošli. Ja sam očekivao da će biti proterani na Goli Otok. . Mada mislim da mogu da podnesu žalbu, jer presuda nije validna - nigde ne piše da je presuda donesena U Ime Naroda! Svaka je presuda u Ime naroda :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Pozdrav ekipa, vidim neki pravorijeci se bacaju u kafiću Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Uparvo čitam da je Upravik VP doma U Kruševcu ( poznatijeg kao Kruška ili Sivi dom), dao izjavu da su spremni da ako je potrebno prime Stefana CZV , ako presuda bude tako zahtevala. Čak su i jedan ceo paviljon renovirali za tu potrebu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 28, 2012 prvi put mu je...nemojte ga, znate kakav je to osjecaj :) volio bih kad bi bilo neka anketa za mene tipa da li sam zasluzio izbacivanje iz takmicenja ili nesta slicno posto vidim da bi me neki ovde i na sud,dok me neki razumiju....oni koji ne razumiju verovatno nisu tu dob od 12-16 godina preskocili ili nisu bili zainteresovani za stvari koje ja volim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Uparvo čitam da je Upravik VP doma U Kruševcu ( poznatijeg kao Kruška ili Sivi dom), dao izjavu da su spremni da ako je potrebno prime Stefana CZV , ako presuda bude tako zahtevala. Čak su i jedan ceo paviljon renovirali za tu potrebu. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4v4pVu6ASHQ Evo snimili Stefana pred odlazak na sud :):):) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 volio bih kad bi bilo neka anketa za mene tipa da li sam zasluzio izbacivanje iz takmicenja ili nesta slicno posto vidim da bi me neki ovde i na sud,dok me neki razumiju....oni koji ne razumiju verovatno nisu tu dob od 12-16 godina preskocili ili nisu bili zainteresovani za stvari koje ja volim Fanste, samo se salimo...pogledaj kako Dinnos reaguje na salu, to ti dolazi sa predjenim kilometrima...nemoj da se ljutis, u svakoj pravoj raji zezancija je na prvom mjestu, a mi korisncii ovo portala smo ipka neka online raja Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 Ma nema tu sale.moze i u zatvor za takva ( ne )dela! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Malo humora, malo satire. Bez toga bi bilo dosadno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Malo humora, malo satire. Bez toga bi bilo dosadno. i malo video zapisa :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Ma nema tu sale.moze i u zatvor za takva ( ne )dela! Ma kakvi Sale!? Dino i Stefan su u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 i malo video zapisa :) Samo ih nemoj ti postavljati molim te... ako ih vec postavljas daj drugu melodiju, neki rock-metal-punk Quote Share this post Link to post Share on other sites