Dinno 10 Posted November 28, 2012 Ma kakvi Sale!? Dino i Stefan su u pitanju. Sale ovo ne cita.... radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 Stefan nam se naljutio (nazalost nemamo 12-16 god) Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 28, 2012 Dwiz i Tuto aboliraju kao Nikolić i Vučić u Srbiji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 Samo ih nemoj ti postavljati molim te... ako ih vec postavljas daj drugu melodiju, neki rock-metal-punk Ok Dinnos, moze li ovo u tvoju odbranu? :) http://www.youtube.com/watch?v=-DunXvEDOnI Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Stefan se nije ni rodio kada su ovi svirali Gdje ovo iskopa.... nikad cuo za ove hahahhaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 ukucao not quilty - metalica style :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 28, 2012 ne diraj Stefana, on je generacija gnamgnam stajla :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 ukucao not quilty - metalica style :) E jest metallica style hahhahaha.... ni nalik Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 28, 2012 (edited) Veče Dino...stefan ak vas budu suviše stisli trk u Sloveniju ..nema šanse da vas osude (ne priznaju strane dokaze) A možda to važi samo za narko bosove Edited November 28, 2012 by sirec Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 28, 2012 Ajmo omladinci PSŽ-a !!! Dajte još neki. Na vas sam se kladio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Veče Dino...stefan ak vas budu suviše stisli trk u Sloveniju ..nema šanse da vas osude (ne priznaju strane dokaze) A možda to važi samo za narko bosove Moze, imam prijatelja u Mariboru, pa eto me ili kod njega ili kod tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 28, 2012 Moze, imam prijatelja u Mariboru, pa eto me ili kod njega ili kod tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 28, 2012 Lijepo mi je čitati vas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 28, 2012 Lijepo mi je čitati vas! Samo treba ljude pravilno usmeravati ( aktivnost kao uslov za nagradu) Quote Share this post Link to post Share on other sites