Jump to content

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Prava stvar za budjenje :icon_biggrin:

Bio sam prije 10ak dana na Brit Floydu.... jebo te isto Pink Floyd, ne znam jesi li ih imao priluku slusati?

Ne, al bi otišao da su u ZG. Odrasto sam na Pink Floydima
Posted

Ne, al bi otišao da su u ZG. Odrasto sam na Pink Floydima

Bili su u Sarajevu i Banja Luci... scena, zvuk, glas.... vjeruj mi najbolji cover bend kojeg sma ikad cuo. Pa cak i fanovi pink Floyda su ih prihvatili i ljudi pune dvorane sirom svijeta.... ovo je najslicnije originalu, sto sam ikad cuo...

Posted

Bili su u Sarajevu i Banja Luci... scena, zvuk, glas.... vjeruj mi najbolji cover bend kojeg sma ikad cuo. Pa cak i fanovi pink Floyda su ih prihvatili i ljudi pune dvorane sirom svijeta.... ovo je najslicnije originalu, sto sam ikad cuo...

imaju i oni neki australci koji su hvaljeni također

bio je waters u zagrebu - the wall. imao sam pk posla pa nisam otišao

Posted

I ja konačno u Završnici da ubodem nešto već dva meseca uđem u finale lagano i onda Vola nemogu ubosti :icon_mad:

Posted

Dino vjerujem ti da su dobri, ali meni ovdje upada u oci da opet volis neke kopije :)

Posted

I ja konačno u Završnici da ubodem nešto već dva meseca uđem u finale lagano i onda Vola nemogu ubosti :icon_mad:

ja isto prošli mjesec u finale i nizbrdica, sad ista stvar.
Posted

Dino vjerujem ti da su dobri, ali meni ovdje upada u oci da opet volis neke kopije :)

hahahaha... nisam rekao da ih volim, samo kazem da su dobri... kopija je dobra, kada nema originala :icon_biggrin:

Posted

ahhh sto te Tuto prepo sa oduzimanjem bodova pa sad udaras po tastaturi ko maksim po diviziji :77tooth:

ja uvijek udaram, za razliku od nekih :icon_biggrin: