c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Odigrao sam ga na Bwin na @1.80 KI. Cisto da pogledam rezultat ujutru uz bit će tu pk golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 bit će tu pk golova lepa kvota ,videcemo. veceras zamalo da me Partizan u kosarci zezne za 30-tak eura. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 (edited) lepa kvota ,videcemo. veceras zamalo da me Partizan u kosarci zezne za 30-tak eura. ja danas na poslu odigro na live preokret Sparte u kupu. kifla. sad čekam taj hokej. možda čak nešto odigrat ako ga ponude na live Edited November 29, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 lepa kvota ,videcemo. veceras zamalo da me Partizan u kosarci zezne za 30-tak eura. Ja uhvati Partizana na @3.80 u Live Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 I danas sam prepisivao. Dino predlozio 3 para. I ja odabrao da odigram Hertu. . Sorry, danas pad.... ali trebao si juce prepisati... stavio sam 7 parova i sve je proslo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 @Crni jel vredi igrati na Atlanta Falcons (nfl) @1.50?? imaju samo jedan poraz i to bas od njih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 Ja uhvati Partizana na @3.80 u Live Izgubi mi se Crni /??/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 @Crni jel vredi igrati na Atlanta Falcons (nfl) @1.50?? imaju samo jedan poraz i to bas od njih! te ti je susrete usrano igrat. atlanta pod pritiskom. ja razmišljam probat na neki + hendi za Saintse Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Čekamo Dinno-sa da nam se pridruži u foto-finiš završnici za sutra Evo moj par pocinje za par minuta.... bice zaniljivo sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Ja uhvati Partizana na @3.80 u Live jbte nisam te ni prepoznao s tim novim avatarom Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 Evo moj par pocinje za par minuta.... bice zaniljivo sutra Nesto mi mala kvota na over pa sam igrao 1 @1.44(Cile ,kup) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Evo moj par pocinje za par minuta.... bice zaniljivo sutra koji je tvoj par? milan i severina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 koji je tvoj par? milan i severina? To je bilo za vikend... cantona, pa ti ni ponude ne pratis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 Baš tada sam pičio na New Orleans ako si čitao tada znaš kakvo mišljenje imam o Atlanti!!! Nisam još skroz možda nešto i odigram ali to sigurno neće biti pobeda Atlante pre bi igrao spread na Saintse ali možda najpametnije izbeći no to neznači da Atlanta možda neće pobediti ali ja ih nebi igraoposebno ne po takoj kvoti!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 Odo malo zeni da pravim drustvo,ubice me ... Quote Share this post Link to post Share on other sites