Dinno 10 Posted November 29, 2012 Odo malo zeni da pravim drustvo,ubice me ... Moja vec gundja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 jbte nisam te ni prepoznao s tim novim avatarom Dok je pauza u Baseballu da malo promenim Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 Baš tada sam pičio na New Orleans ako si čitao tada znaš kakvo mišljenje imam o Atlanti!!! Nisam još skroz možda nešto i odigram ali to sigurno neće biti pobeda Atlante pre bi igrao spread na Saintse ali možda najpametnije izbeći no to neznači da Atlanta možda neće pobediti ali ja ih nebi igraoposebno ne po takoj kvoti!!! zakasnio sam ,vec sam odigrao na Atlantu na @1.50..Nema veze... Pozz i da vi pogodite veceras Srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 Moja vec gundja Ja sa mojom uglavnom pričam preko mob. kaže jedino tad i pričamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Nesto mi mala kvota na over pa sam igrao 1 @1.44(Cile ,kup) 8.minut i vec je 1-0... dobro je krenulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Ja sa mojom uglavnom pričam preko mob. kaže jedino tad i pričamo hahahha... bolje ikako nego nikako Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 To je bilo za vikend... cantona, pa ti ni ponude ne pratis tko je danas u plesu sa zvijezdama? Dok je pauza u Baseballu da malo promenim evo ti jedan zakasnio sam ,vec sam odigrao na Atlantu na @1.50..Nema veze... Pozz i da vi pogodite veceras Srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 Nego Cantona koja ti je sigurnost za Oklahoma City Barons(ML) !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 idem pogledat neki korejski film do tekmi. sutra ne radim Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 29, 2012 hahahha... bolje ikako nego nikako kada smo već kod Čileanaca: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Nego Cantona koja ti je sigurnost za Oklahoma City Barons(ML) !!!! Pa ja ga imam po kvoti 2,45 čistaka. brate taylor hall, eberle, nugent-hopkins, pajaarvi..karaju večeras..ne znam kojim čudom bi izgubili Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 to ti je affiliate od oilersa, a igraju u stilu canucksa (naravno canucksa prije playoffa kad ga AV tradicijski ne usere) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 Pa ja ga imam po kvoti 2,45 čistaka. brate taylor hall, eberle, nugent-hopkins, pajaarvi..karaju večeras..ne znam kojim čudom bi izgubili Ako je tako pratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 29, 2012 jel iko imao iskustva sa betsafe kladionicom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Ako je tako pratim To će bit dobar susret za ispratit. Sviđa mi se kako igraju obe ekipe. Ako ne nađem video link, sigurno ću slušat prek radija. Možda kupim i prijenos, ako nije neki debilan sustav plaćanja Quote Share this post Link to post Share on other sites