c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Crni, bez ljutnje ako situacija ispadne takva da nemaš za režije nakon večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 jel iko imao iskustva sa betsafe kladionicom? Imam ja iskustvo s betsafe kladionicom. Evo, maloprije sam utipkao betsafe, pogledo i vratio se na youtube da slušam mjuzu Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 29, 2012 Imam ja iskustvo s betsafe kladionicom. Evo, maloprije sam utipkao betsafe, pogledo i vratio se na youtube da slušam mjuzu express Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 express to je neka emo kladionica. jesi bio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 29, 2012 Odo malo zeni da pravim drustvo,ubice me ... Moja vec gundja Moja samo što nije došla s posla. Nadam se da je nije niko naljutio. Onda ću proći ko vi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 Crni, bez ljutnje ako situacija ispadne takva da nemaš za režije nakon večeras Platio sam za ovaj mesec a dali će biti i za sledeći videćemo opušteno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Platio sam za ovaj mesec a dali će biti i za sledeći videćemo opušteno platio i ja, al dolazi american na naplatu već idući tjedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 29, 2012 platio i ja, al dolazi american na naplatu već idući tjedan O karticama ratama kreditima mi ništa nepričaj uskoro ću morati da pišem gde šta plaćam tolko imam kartica da bi čovek kad bi me opljačkao mislio da imam bar milion oera Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 29, 2012 O karticama ratama kreditima mi ništa nepričaj uskoro ću morati da pišem gde šta plaćam tolko imam kartica da bi čovek kad bi me opljačkao mislio da imam bar milion oera Jel imate vi nešto lepo da pričate. Odoh da vidim sta ima za sutra da se igra , pa se vratim na možda neke lepse teme. @ Cantona , vidim da si u fudbalu dao naeke predloge. Zaobišao sam ih u velikom luku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 O karticama ratama kreditima mi ništa nepričaj uskoro ću morati da pišem gde šta plaćam tolko imam kartica da bi čovek kad bi me opljačkao mislio da imam bar milion oera ja pišem svaki trošak, da ne odem u ku*ac. Svako malo nešto popravljam, nadograđujem, zapijem, kladim..Pa onda imam evidenciju gdje pare najviše cure, al ja ponovno ko Sizif iz mjeseca u mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Jel imate vi nešto lepo da pričate. Odoh da vidim sta ima za sutra da se igra , pa se vratim na možda neke lepse teme. @ Cantona , vidim da si u fudbalu dao naeke predloge. Zaobišao sam ih u velikom luku. fakat me fudbal neće već pol mjeseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 odoh pogledat neki film dok ne krenu susreti. pozz i laku noć ako se ne vratim u kafić Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 (edited) e, vidim da sam prošao deset tisuća postova :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Edited November 29, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 29, 2012 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites