silly_bet 3 Posted November 29, 2012 Ne spamaj. http://www.euroleague.net/ Cedevita 73 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 29, 2012 Sa čime kuća časti. Šta se podrazumebva pod pićem - Ono pod A ili pod B. Ako je pod A , hvala. al nisam žedan. Ako je pod B - jednu duplu.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 najbolje ovako A + B = Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 29, 2012 dobro vece svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 dobro vece svima.. Dje si drug? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Sa čime kuća časti. Šta se podrazumebva pod pićem - Ono pod A ili pod B. Ako je pod A , hvala. al nisam žedan. Ako je pod B - jednu duplu.! U kojem si skupom programu to editirao ? Jutarnji pozdrav kolegama! Ugodno me iznenadili jučer štovaoci dobre glazbe i dok su oni na tome odrastali ja ju provodio svirajući. Neponovljivo, Uspješan dan! Čuo sam legendu o čovjeku koji je božanski svirao the great gig in the sky na harmonici Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 i pozz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 29, 2012 i pozz svima pozdrav i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 pozdrav i tebi hvala. i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 29, 2012 Dje si drug? evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 29, 2012 Jutarnji pozdrav kolegama! Ugodno me iznenadili jučer štovaoci dobre glazbe i dok su oni na tome odrastali ja ju provodio svirajući. Neponovljivo, Uspješan dan! ti si covjek za raje :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 29, 2012 pozdrav saljivdzije... tako je Fanste :) opusti se.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) kako napreduješ u onom takmičenju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) Pusti se tastature, vec se igraj sa kcerkicom, to ti je bitnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 29, 2012 (edited) U kojem si skupom programu to editirao ? Zar se vidi da je na brzinu urađeno! Ma važna je poenta priče. . ( Adobe Photoshop 7.0) Oni AHL-ovci., ja u malom plusicu. Bio igrao sistem 2/3 Edited November 29, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites