silly_bet Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ne spamaj. http://www.euroleague.net/ Cedevita 73 Quote
micha Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Sa čime kuća časti. Šta se podrazumebva pod pićem - Ono pod A ili pod B. Ako je pod A , hvala. al nisam žedan. Ako je pod B - jednu duplu.! Quote
c4nton4 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Sa čime kuća časti. Šta se podrazumebva pod pićem - Ono pod A ili pod B. Ako je pod A , hvala. al nisam žedan. Ako je pod B - jednu duplu.! U kojem si skupom programu to editirao ? Jutarnji pozdrav kolegama! Ugodno me iznenadili jučer štovaoci dobre glazbe i dok su oni na tome odrastali ja ju provodio svirajući. Neponovljivo, Uspješan dan! Čuo sam legendu o čovjeku koji je božanski svirao the great gig in the sky na harmonici Quote
Almiric Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dje si drug? evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) Quote
Almiric Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jutarnji pozdrav kolegama! Ugodno me iznenadili jučer štovaoci dobre glazbe i dok su oni na tome odrastali ja ju provodio svirajući. Neponovljivo, Uspješan dan! ti si covjek za raje :) Quote
Almiric Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 pozdrav saljivdzije... tako je Fanste :) opusti se.... Quote
c4nton4 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) kako napreduješ u onom takmičenju? Quote
Dinno Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 evo nakon cijelog dana rada, svartio u online kafanu :) ali ne mogu nesto pisati, mala mi sjedi na tastaturi :) a ja cu zaspati prije nje :) Pusti se tastature, vec se igraj sa kcerkicom, to ti je bitnije Quote
micha Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) U kojem si skupom programu to editirao ? Zar se vidi da je na brzinu urađeno! Ma važna je poenta priče. . ( Adobe Photoshop 7.0) Oni AHL-ovci., ja u malom plusicu. Bio igrao sistem 2/3 Edited November 29, 2012 by micha Quote
Recommended Posts