Jump to content

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jel iko imao iskustva sa betsafe kladionicom? :icon_surprised:

Imam ja iskustvo s betsafe kladionicom. Evo, maloprije sam utipkao betsafe, pogledo i vratio se na youtube da slušam mjuzu
Posted

Odo malo zeni da pravim drustvo,ubice me ... :06bangin:

Moja vec gundja :icon_mad::icon_biggrin:

Moja samo što nije došla s posla. Nadam se da je nije niko naljutio. Onda ću proći ko vi!

Posted

Crni, bez ljutnje ako situacija ispadne takva da nemaš za režije nakon večeras :icon_biggrin:

Platio sam za ovaj mesec a dali će biti i za sledeći videćemo opušteno :48thumbsup:

Posted

Platio sam za ovaj mesec a dali će biti i za sledeći videćemo opušteno :48thumbsup:

platio i ja, al dolazi american na naplatu već idući tjedan :50yes:
Posted

platio i ja, al dolazi american na naplatu već idući tjedan :50yes:

O karticama ratama kreditima mi ništa nepričaj uskoro ću morati da pišem gde šta plaćam :icon_eek: tolko imam kartica da bi čovek kad bi me opljačkao mislio da imam bar milion oera :icon_lol:

Posted

O karticama ratama kreditima mi ništa nepričaj uskoro ću morati da pišem gde šta plaćam :icon_eek: tolko imam kartica da bi čovek kad bi me opljačkao mislio da imam bar milion oera :icon_lol:

Jel imate vi nešto lepo da pričate. :icon_biggrin:

Odoh da vidim sta ima za sutra da se igra , pa se vratim na možda neke lepse teme. :icon_neutral:

@ Cantona , vidim da si u fudbalu dao naeke predloge. Zaobišao sam ih u velikom luku.

Posted

ja pišem svaki trošak, da ne odem u ku*ac. Svako malo nešto popravljam, nadograđujem, zapijem, kladim..Pa onda imam evidenciju gdje pare najviše cure, al ja ponovno ko Sizif iz mjeseca u mjesec
Posted

Jel imate vi nešto lepo da pričate. :icon_biggrin:

Odoh da vidim sta ima za sutra da se igra , pa se vratim na možda neke lepse teme. :icon_neutral:

@ Cantona , vidim da si u fudbalu dao naeke predloge. Zaobišao sam ih u velikom luku.

fakat me fudbal neće već pol mjeseca :48thumbsup: