Sasa 3 Posted November 30, 2012 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Catania - AC Milan Tip para: 2 Tečaj: 2.200 Po meni ja mislim da se Milan trznuo i da bi mogao da dodje do sva tri boda pored tvrde Catanie... Po statistici uspjeli su je dobiti dva puta u gostima i jednom remizirati, ali posto je fina kvota ja bi pokusa sa dvicom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:30 Naziv para: Grödig - Lustenau 1907 Tip para: 1 Tečaj: 1.600 Po meni je ovo pobijeda domacina jer je u boljoj formi a i medjusobno uglavnom pobijedjuju ili u najgorem slucaju odigraju nerijeseno ali posto vidim da opada kvota po kladionicama na pobijedu domacina i ja sam se opredjelio da odigramo pobijedu domacina... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Helmond - MVV odg3+@1,70 Germania Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Osasuna - Rayo V. x@3,30 PSK Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Braga - Porto dnb2@1,60 Will Hill Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Fortuna - Eintracht Eintracht daje gol@1,30 PSK Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Iwata - Gamba Osaka odg3+@1,75 Favorit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 21:15 Naziv para: S.C. Braga - FC Porto Tip para: X Tečaj: 3.200 Ovdje bi pokusao sa jednom nerijesenim jer ove dvije ekipe u zadnjih 8 utakmica nisu odigrali ni jedan nerijesen mec a obadvije ekupe su jako tvrde pa bi pokusao sa nerijesenim pa sta bude, cisto jedno malo iznenadjenje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Catania - Milan x@3,40 Favorit Catania je na svom terenu tesko pobjediva ove sezone, uspjelo je to samo Juventusu i to pod malo sumnjivim okolnostima (mala sudacka pomoc). Milan je nakon pobjede nad Juventusom u boljoj poziciji i eventualnom pobjedom veceras bi preskocili Cataniu na tablici. U Milanu je jos uvijek bolnica, od bitnijih igrača nedostajat će uvijek ozljeđeni Pato, Antonini, Abate i Bonera.I catania ima problema sa najboljim sastavom ,nece igrati večeras Spolli, Gomez te veznjaci Izco i Biagianti. Vjerojatni sastavi: Catania: Andujar, Alvarez, Rolin, Legrottaglie, Marchese, Castro, Lodi, Almiron, Doukara, Bergessio, Barrientos Milan: Abbiati, De Sciglio, Mexes, Zapata, Constant, Montolivo, De Jong, Nocerino, Boateng, Robinho, El Shaarawy Mialn izgleda iz uakmice u utakmicu nesto ozbiljnije ali to jos uvijek nije onaj Milan koji smo navikli gledati, na Siciliji će im biti teško unatoč izostancima kod domaćina, podjela bodova mi je najrealniji ishod ove utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 30, 2012 Ajaccio - St.Ettienne gost daje gol@1,30 PSK Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 21:30 Naziv para: Real Murcia - Real Madrid B Total Goals Scored 2.5 Tip para: Over 2.5 Tečaj: 1.650 Po meni je ovo utakmica sa 3+ golova jer mislim da ove dvije ekipe igraju otvoreno i da je vrlo moguce da ce biti golova, pa prema tome uzimam ovaj par sa vecim ulogom.... a i po tradiciji daju puno golova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 18:45, Monaco - Sedan, tip 1 @ 1.50, SuperSport, ulog 8/10 FT 3-1 20:00, Almere City - Excelsior, tip vise od 2,5 gola @ 1.50, SuperSport, ulog 8/10 FT 2-1 21:00, Osasuna - Rayo Vallecano, tip 1 @ 2.00, SuperSport, ulog 6/10 FT 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: DinamoZ/odg-Lokomotiva ZG (oba daju gol) Tip para: da Tečaj: 2.100 1:0FT Quote Share this post Link to post Share on other sites