Almiric 5 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Nisi daleko od istine... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 najbloje bi bilo da svi postavite isti par sa razilcitim tipovima, neko keca, neko iksa a neko dvicu..pa kome opanci a kome obujci :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Dovoljno da budes nagradjen ili ne nagradjen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Zar nisi vidio onu presudu u cjelosti? jedna od kazni ti je ta da ti se nece objavljivati tvoj koef aktivnosti do narednog mjeseca...:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 Kakvo razočaranje od hokeja sinoć, bezveze utrošeno vrijeme..Večeras u novi pohod Srecom pa sam na sitno pratio.. Al zato je prosao NFL.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Ja predlazem da niko ne odigra.,nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 Ja predlazem da niko ne odigra.,nista. sto se babi snilo... :) neces ti to biti Euro, ova dvojica su ko zapete puske, cekaju tebe :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 evo sta ce veceras Emir pjevati, kada sazna ishod svog para na Expektu: http://www.youtube.com/watch?v=dEHfCGZnKyM Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 sto se babi snilo... :) neces ti to biti Euro, ova dvojica su ko zapete puske, cekaju tebe :) ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. a emir ce upaliti one zakljucane kanale i cekati do 04:55 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:) to je bilo dok sam bio dobar :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:) to je bilo dok sam bio dobar :) Zlatno doba tvog kladjenja, ali nakon tvog kladionicarskog bankrota, tesko da ces vise ikad ostvariti takav uspjeh Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 ma on ide sad na sigurno.Igra nagradne igre i evo nagrada.. Quote Share this post Link to post Share on other sites