Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Quote
Dinno Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Nisi daleko od istine... Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 najbloje bi bilo da svi postavite isti par sa razilcitim tipovima, neko keca, neko iksa a neko dvicu..pa kome opanci a kome obujci :) Quote
stefan97czv Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Quote
Dinno Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Dovoljno da budes nagradjen ili ne nagradjen Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas Zar nisi vidio onu presudu u cjelosti? jedna od kazni ti je ta da ti se nece objavljivati tvoj koef aktivnosti do narednog mjeseca...:) Quote
euro Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kakvo razočaranje od hokeja sinoć, bezveze utrošeno vrijeme..Večeras u novi pohod Srecom pa sam na sitno pratio.. Al zato je prosao NFL.. Quote
euro Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01.... Ja predlazem da niko ne odigra.,nista. Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja predlazem da niko ne odigra.,nista. sto se babi snilo... :) neces ti to biti Euro, ova dvojica su ko zapete puske, cekaju tebe :) Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 evo sta ce veceras Emir pjevati, kada sazna ishod svog para na Expektu: http://www.youtube.com/watch?v=dEHfCGZnKyM Quote
euro Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 sto se babi snilo... :) neces ti to biti Euro, ova dvojica su ko zapete puske, cekaju tebe :) ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se.. Dobra taktika. a emir ce upaliti one zakljucane kanale i cekati do 04:55 :) Quote
Almiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:) to je bilo dok sam bio dobar :) Quote
Dinno Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:) to je bilo dok sam bio dobar :) Zlatno doba tvog kladjenja, ali nakon tvog kladionicarskog bankrota, tesko da ces vise ikad ostvariti takav uspjeh Quote
euro Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ma on ide sad na sigurno.Igra nagradne igre i evo nagrada.. Quote
Recommended Posts