Jump to content

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01....

Nisi daleko od istine... :icon_biggrin:

Posted

koliko li imam bodova??? pozdrav i od mene danas

Zar nisi vidio onu presudu u cjelosti? jedna od kazni ti je ta da ti se nece objavljivati tvoj koef aktivnosti do narednog mjeseca...:)

Posted

Kakvo razočaranje od hokeja sinoć, bezveze utrošeno vrijeme..Večeras u novi pohod :icon_razz:

Srecom pa sam na sitno pratio..

Al zato je prosao NFL..

Posted

Sta je takticari sa expekta :) cekate jedni druge :) hehehheh ovako ce biti veceras: Emir posted on 23:58; Euro posted on 23:59, Dinno posted u 00:01....

Ja predlazem da niko ne odigra.,nista.

Posted

sto se babi snilo... :) neces ti to biti Euro, ova dvojica su ko zapete puske, cekaju tebe :)

ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se..

Dobra taktika.

Posted

ma oni u jednoj sobi spremaju zjedno taktiku ,..ja sam oedlucio ovako.Navijem sat u 5,00.ako su odigralii pogodili ia igram a ako ne ,zna se..

Dobra taktika.

Dobra taktika.

a emir ce upaliti one zakljucane kanale i cekati do 04:55 :)

Posted

ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:)

to je bilo dok sam bio dobar :)

Posted

ovako je meni bilo jednom, bio sam drugi a mogao biti od prvog do 5 mjesta, pred zadnje kolo...i sacekam sve ostale, svi fulili osim cini mi se crnog koji je postavio ranojutarnji par...ja ako postavim kvotu iznad 2.50 i pogodim prvi sam, a ako padnem padam na cak peto mjesto....i odigram pobjedu Vancouver canucksa i prodjem...:)

to je bilo dok sam bio dobar :)

Zlatno doba tvog kladjenja, ali nakon tvog kladionicarskog bankrota, tesko da ces vise ikad ostvariti takav uspjeh :icon_biggrin: