Dinno 10 Posted November 30, 2012 ma on ide sad na sigurno.Igra nagradne igre i evo nagrada.. hahaha.... dosao pameti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 ma on ide sad na sigurno.Igra nagradne igre i evo nagrada.. Bravo Euro, drzi se onoga sto ide :) kad ne moze bet 365 moze facebook :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 Mene iskreno vuce samo dupla kruna (H2H i expekt liga).Za ovih 5 godina nisam osvojio nikad, Sad sam blizu ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 Mene iskreno vuce samo dupla kruna (H2H i expekt liga).Za ovih 5 godina nisam osvojio nikad, Sad sam blizu ... Kako bolan nisi, pa ova lista tvoji titula ce biti preko citave stranice Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 Kako bolan nisi, pa ova lista tvoji titula ce biti preko citave stranice Nisi me shvatio ,U toku jednog meseca nisam bio 1 na dva takmicenja (jednom sam imao 1 i 2 mesto) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 Mene iskreno vuce samo dupla kruna (H2H i expekt liga).Za ovih 5 godina nisam osvojio nikad, Sad sam blizu ... mene iskreno vuce dupli krevet, pun jastuka i mir nekih 8 sati...za ovih 5 godina nisam imao nikad....:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 30, 2012 Odoh malo u setnju ...Na rekreaciju ... Skupimo se u 05,00 (01.12.2102) na rasplet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Pozdrav svima a vidim da Almiric proziva nesto Juventusa po forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 Pozdrav svima a vidim da Almiric proziva nesto Juventusa po forumu aaagdje si Sale : imam jedno pitanje za tebe: znas li ti ko je bio sponzor Juventusa 97-e? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 Pozdrav svima a vidim da Almiric proziva nesto Juventusa po forumu ne prozivam ga ja nego ovaj takozvani dj :) ja volim Juvnetusa, pogotovo kada recimo ovako igraju: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 Odoh malo u setnju ...Na rekreaciju ... Skupimo se u 05,00 (01.12.2102) na rasplet. valja ti ustati prije nego sto pijetlovi ustaju :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Ha ha ha ha e sada su vec provokacije pa neka malo da i vi osjetite car pobijede to je daleka istorija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 Pozdrav svima a vidim da Almiric proziva nesto Juventusa po forumu Imam i ja jedno pitranje za tebe. Koje godine je osnovan Juventus? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 30, 2012 a ja jos jedno; znas li sastav juventusa koji je uzeo zadnju tiulu prvaka Evrope? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 Kada si veliki navijac, de mi nabroji barem 6 igraca Juventusa? Quote Share this post Link to post Share on other sites