c4nton4 20 Posted April 8, 2012 A i ti sa njima A i ti s njimaa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 10, 2012 Ja sam bio nepristojan pa se nisam predstavio prije prvog odigranog para... pa nek je svima sa srećom Pozdrav! Dobrodošao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
trljbrlj 0 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Ovo se zove respekt, prvi post u delu za nove clanove! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Živio kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Pozdrav! Dobrodosao i sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Pozdrav i tebi sinko!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 11, 2012 Pozz ekipi, ja sam novi! Svaka čast na konceptu foruma. Živili :) Sretno kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted April 12, 2012 Dobrodoslica svim novim clanovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 13, 2012 Ovo se zove respekt, prvi post u delu za nove clanove! :D Hmmm.. i za sad jos uvijek jedini post Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 13, 2012 Hmmm.. i za sad jos uvijek jedini post Bice bolje, za koji mesec :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 20, 2012 i od mene pozdrav svima ima dosta novih clanova koji budu dobri tipsteri mjesec dana i onda ih nema nigdje Quote Share this post Link to post Share on other sites