delpjero Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Pozdrav svima da se i ja predstavim iako sam tu već mjesec dana tek nedugo vidio ovaj topic bogami si dobar tipster. takvi nam trebaju, da poboljsaju forum,,, Quote
Kockar :D Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Quote
Tuto Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoćiDobrodošao! Nadam se da ćeš uspjeti nešto i zaraditi sljedeći mjesec. Quote
c4nton4 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći wilkommen Quote
Sasa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Dobro nam dosao i nove pobjedonosne parove nam donijeo Quote
Chume Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Dobrodošao! Quote
baptista Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Pozdrav svim novijim članovima foruma i naravno dobrodošli!! Quote
mariobo11 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Quote
c4nton4 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Dobrodošao Quote
Tuto Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Dobrodošao! Da ne bilo nesporazuma u natjecanju pročitaj najsvježija pravila natjecanja (ne ona od 2007), a za nejasnoće šalji PM ili ostavi pitanje na oglasnoj ploči Bet-Club Cafea! Quote
mariobo11 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pravila sam već pročitao, a u natjecanja se uključujem tek od sljedečeg mjeseca pošto je sad sredina i nema smisla forsirati. Quote
Dinno Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Pozdrav svim novim clanovima i dobro dosao Quote
Recommended Posts