Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima da se i ja predstavim iako sam tu već mjesec dana tek nedugo vidio ovaj topic :icon_biggrin:

bogami si dobar tipster. takvi nam trebaju, da poboljsaju forum,,,

• 3 months later...
Posted

Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći

Dobrodošao! Nadam se da ćeš uspjeti nešto i zaraditi sljedeći mjesec. :icon_biggrin:
Posted

Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći :48thumbsup:

Dobro nam dosao i nove pobjedonosne parove nam donijeo :icon_biggrin:

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrav svima!

Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči.

Toliko od mene, hvala! :77tooth:

:57bye:

Posted

Pozdrav svima!

Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči.

Toliko od mene, hvala! :77tooth:

:57bye:

Dobrodošao :57bye:
Posted

Pozdrav svima!

Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala!

Dobrodošao!

Da ne bilo nesporazuma u natjecanju pročitaj najsvježija pravila natjecanja (ne ona od 2007), a za nejasnoće šalji PM ili ostavi pitanje na oglasnoj ploči Bet-Club Cafea! :50yes:

• 1 month later...