Sasa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nakon duugo vremena opet s vama! Neki nickovi su još uvijek tu , nekih više nema, a neki su novi. U svakom slučaju, pozdrav svima! ... i nemojte van , budite uz BCf Dobro nam dosao ponovo Quote
Chume Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nakon duugo vremena opet s vama! Neki nickovi su još uvijek tu , nekih više nema, a neki su novi. U svakom slučaju, pozdrav svima! ... i nemojte van , budite uz BCf Živio! Dobrodošao! Quote
c4nton4 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Al ga us*a IIIIIIIIIIIIššššš iš išiššš Quote
mostovoj Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Al ga us*a IIIIIIIIIIIIššššš iš išiššš To mu je neko namjestio. Njegove su kuglice, a ne ovakvi kupceki. Quote
martin Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Pozdrav Evo mene, martin, Zavrsio finansije, volim kockanje kladionicu, statistiku, forex, sisteme u kladjenju. Kladim se i trgujem na betfairu. Ne volim sport, sve posmatram kroz brojke. LoL In Math We Trust! :) Edited February 19, 2012 by Tuto Quote
rockytomas Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) pozdrav svima ja sam kampanel, novi clan foruma, zivim u dalmaciji, navijac sam hajduka... moja kladionicarska strategija zasniva se na pronalazenju insider informacija i dobrih analiza na netu, a osobno najvise pratim nogomet. nadam se dobroj suradnji pozz dobrodosao , ovo bilo za moj rodjendan pa nisam video nadamo se nekim insajderima iz Hajduka i Splita Pozdrav Evo mene, martin, Zavrsio finansije, volim kockanje kladionicu, statistiku, forex, sisteme u kladjenju. Kladim se i trgujem na betfairu. Ne volim sport, sve posmatram kroz brojke. LoL In Math We Trust! :) Dobrodosao , pa Sport i jesu samo brojke Edited February 19, 2012 by rockytomas Quote
Chume Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Pozdrav Evo mene, martin, Zavrsio finansije, volim kockanje kladionicu, statistiku, forex, sisteme u kladjenju. Kladim se i trgujem na betfairu. Ne volim sport, sve posmatram kroz brojke. LoL In Math We Trust! :) Živio! Quote
c4nton4 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pozdrav Evo mene, martin, Zavrsio finansije, volim kockanje kladionicu, statistiku, forex, sisteme u kladjenju. Kladim se i trgujem na betfairu. Ne volim sport, sve posmatram kroz brojke. LoL In Math We Trust! :) Welcome Quote
emir1983 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Pozdrav Evo mene, martin, Zavrsio finansije, volim kockanje kladionicu, statistiku, forex, sisteme u kladjenju. Kladim se i trgujem na betfairu. Ne volim sport, sve posmatram kroz brojke. LoL In Math We Trust! :) sviđa mi se tvoj pogled na sport Quote
Recommended Posts