delpjero 2 Posted July 11, 2012 Pozdrav svima da se i ja predstavim iako sam tu već mjesec dana tek nedugo vidio ovaj topic bogami si dobar tipster. takvi nam trebaju, da poboljsaju forum,,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted October 29, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 30, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoćiDobrodošao! Nadam se da ćeš uspjeti nešto i zaraditi sljedeći mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 30, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći wilkommen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 1, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Dobro nam dosao i nove pobjedonosne parove nam donijeo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 2, 2012 Pozdrav momci, novi sam na forumu i nadam se da ću s prognozama pomoći Dobrodošao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 3, 2012 Pozdrav svim novijim članovima foruma i naravno dobrodošli!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 14, 2012 Pozdrav svim novim clanovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 18, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Dobrodošao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 19, 2012 Pozdrav svima! Čitam forum već dosta dugo, ali nisam baš bio aktivan (osim nekog kratkog pokušaja :D). Sad ću nastojati što više pisati i aktivirati se i na Bet-Clubu. Mnogi me već znaju sa drugih foruma, tako da i nisam baš neka nepoznanica. No za one koji me ne znaju, kladim se većinom na nogomet i hokej. Košarka i tenis samo u povojima i to većinom prepisujem. Obožavam se kladiti na hendikep golove u nogometu, kao i igrati live. Ako nekome treba bilo kakva pomoč uvijek sam na raspolaganju ako mogu pomoči. Toliko od mene, hvala! Dobrodošao! Da ne bilo nesporazuma u natjecanju pročitaj najsvježija pravila natjecanja (ne ona od 2007), a za nejasnoće šalji PM ili ostavi pitanje na oglasnoj ploči Bet-Club Cafea! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 19, 2012 Pravila sam već pročitao, a u natjecanja se uključujem tek od sljedečeg mjeseca pošto je sad sredina i nema smisla forsirati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 19, 2012 Dobro nam dosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 27, 2012 Puno pozdrava novim kolacicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 30, 2012 Pozdrav svim novim clanovima i dobro dosao Quote Share this post Link to post Share on other sites