c4nton4 20 Posted December 30, 2012 Pozdrav i svim spemerima od mene 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 1, 2013 Pozdrav ekipa i jedno upozorenje...Ako vam je drag vas novac ne pratite nista sto postavim Quote Share this post Link to post Share on other sites
josipg 0 Posted January 1, 2013 pozdrav,nadam se od moje strane nekih pozitivnih infomacija u klađenju..sretno svima u ovoj novoj 2013 ,ako smo mogli 21.12.2012.preživjeti,možemo sve :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 2, 2013 Dobrodošao i sretno ti bilo! pozdrav,nadam se od moje strane nekih pozitivnih infomacija u klađenju..sretno svima u ovoj novoj 2013 ,ako smo mogli 21.12.2012.preživjeti,možemo sve :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 2, 2013 pozdrav,nadam se od moje strane nekih pozitivnih infomacija u klađenju..sretno svima u ovoj novoj 2013 ,ako smo mogli 21.12.2012.preživjeti,možemo sve :-) wilkommen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 2, 2013 pozdrav,nadam se od moje strane nekih pozitivnih infomacija u klađenju..sretno svima u ovoj novoj 2013 ,ako smo mogli 21.12.2012.preživjeti,možemo sve :-) Dobrodosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 3, 2013 pozdrav,nadam se od moje strane nekih pozitivnih infomacija u klađenju..sretno svima u ovoj novoj 2013 ,ako smo mogli 21.12.2012.preživjeti,možemo sve :-) I mi se nadamo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 11, 2013 Pozdrav svim novim clanovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 13, 2013 a 'a' kao almiric. kužim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 18, 2013 Dobrodošli novi članovi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
plavi_medved 1 Posted May 1, 2013 Pozdrav, momci. Evo novi sam ovde, kladim se duze vrijeme, pa jedno 6 godina. Cilj mi je zabavite se ovde, pomoci drugima i probat bit aktivan u natjecanjima kojima nudite. Sretno svima ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 1, 2013 Pozdrav, momci. Evo novi sam ovde, kladim se duze vrijeme, pa jedno 6 godina. Cilj mi je zabavite se ovde, pomoci drugima i probat bit aktivan u natjecanjima kojima nudite. Sretno svima ;) Dobrodošao! Uživaj, dobivaj, a za eventualne nejasnoće vezane uz natjecanje šalji PM. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 2, 2013 Pozdrav svim novim clanovima Quote Share this post Link to post Share on other sites