Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novi sam član ima možda 25 dana, počeo sam i sudjelovati u nekim igrama, za početak sam se posvetio Hazardu i nisam igrao svaki dan ali opet sam daleko iznad svih. Okušao sam se i u igri Expekt kladionce no kako su mi favoriti već odmakli pokuso sam s većim kvotama da ih stignem i nisam uspio. Ugalavnom tenis mi je omiljen, NHL pogotovo, a pratim sve vrste sporta... Ubrzo ću i koji prijedlog izbacivati, večinom provjern tako da zajedno možemo biti u plusu na kraju mjeseca.. Pozdrav i nadam se ugodnom druženju kroz sva područja, pošto nisam sve analiziro na forumu vjerovatno zaostajem u nekim stvarima kao što su aktivnost i postavljnje analiza. No s vremenom ću biti jako aktivan..

• Like 4
  • 2 weeks later...
Posted

Evo i ja da se javim ovde posto sam novi clan od pre cetri pet dana. Nisam neki kladionicar ali ne odustajem  :))))))

Treba biti uporan :icon_biggrin:

Dobrodošao :48thumbsup:

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Pozdrav svima,     Registrovao sam se pre nekoliko dana. Forum mi se svidja i nadam se da cemo uspesno saradjivati.     :13cheers:

Dobrodošao i dobro pogađao i dobro sudjelovao u nagradnim igrama.  :57bye:

• 4 weeks later...
  • 4 months later...