micha 27 Posted December 3, 2012 Katastrofalno loš početak sa moje strane! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 3, 2012 Ne radi skripta na forumu medjunarodnom ne mogu da postavim par???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 3, 2012 Fudbal ITALIJA: Serie B Vreme: 20:45 Reggina - Crotone Total Goals Scored 2.5 Tip: Under 2.5 Kvota: 1.60 Kladionica: Unibet Ne radi skripta pa sam ovako stavio nadam se da ce priznati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 3, 2012 Meni ne radu skripta a sada kako drugima radi ne znam pa ako priznaju par priznaju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 3, 2012 Meni ne radu skripta a sada kako drugima radi ne znam pa ako priznaju par priznaju...Zbog skripte ti se neće par poništiti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 3, 2012 Meni ne radu skripta a sada kako drugima radi ne znam pa ako priznaju par priznaju... Meni potpis bet cluba nece pa nece Moj par za danas je : Fudbal Spanska Primera Vreme: 21:30 Sevilla v Valladolid Tip: 1 Kvota: 1.75 Kladionica: WillHill Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 3, 2012 Meni potpis bet cluba nece pa nece Ovako ti mora pisati u rubrici Signature: Pronađi grešku i ispravi. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 3, 2012 Nikako da nadjemo dobitnu kombinaciju. Od sutra 4.12. Nova izmena Izlazi - Mirko Ulazi - Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 3, 2012 (edited) Kad sam već dobio poverenje selektora Američki fudbal NFL Vreme: 02:35 Washington Redskins - New York Giants(ML) :icon_mad: :icon_mad: Tip: New York Giants Kvota: 1.78 Kladionica: Pinnacle Konačna pobeda Giantsa Edited December 4, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 3, 2012 Ja jos sutra igram, ako fulim micha molim te mijenjaj me. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 3, 2012 Ovako ti mora pisati u rubrici Signature: Pronađi grešku i ispravi. Pozdrav. Ma znam Tuto tako mi i pise, ali nista. Pokusat cu opet veceras, ako ne uspijem dacu tebi pass pa probaj ti, ja stvarno ne znam koji mu je. Imao sam prosli put potpis od super tipa i nije bilo problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 3, 2012 I danas vrlo lose. Samo sasa pogodio . Ostali Ja jos sutra igram, ako fulim micha molim te mijenjaj me. Trebalo bi da nam sutra krene. A sad i ako promašiš pitanje je da li ćeš biti zamenjen. Da sutra ne budu zamenjeni sigurni su samo sasa i crni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 4, 2012 Ma znam Tuto tako mi i pise, ali nista. Pokusat cu opet veceras, ako ne uspijem dacu tebi pass pa probaj ti, ja stvarno ne znam koji mu je. Imao sam prosli put potpis od super tipa i nije bilo problema.Rješeno. Promjeni pass. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 4, 2012 I danas vrlo lose. Samo sasa pogodio . Ostali Trebalo bi da nam sutra krene. A sad i ako promašiš pitanje je da li ćeš biti zamenjen. Da sutra ne budu zamenjeni sigurni su samo sasa i crni. OK, ja cu postavljati parove dok ti ne kazes dosta je tvojih fula Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 4, 2012 Rješeno. Promjeni pass. Hvala Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites