micha 27 Posted December 7, 2012 Pogođen prvi par od mene USM Alger - USM Bel-Abbès Tip: 1 Kvota: 1.50 FT 6:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 7, 2012 Od sutra 8.12. Izmena Izlazi - Tuto Ulazi - dinnos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 8, 2012 Moj par za subotu 08.12. Fudbal Spanija 2.liga Vreme: 18:00 Almeria CF - Lugo Tip: 1 Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 8, 2012 (edited) Moze izmjena posto subota i nedjelja bicu samo brzinski pa nek neko drugi igra da beze ne gubimo bodove pa kad budes mislio da opet trebam da udjem javni mi... Edited December 8, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 8, 2012 Izmena Izlazi - Sasa Ulazi - Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 8, 2012 (edited) KošarkaEurope ABA LeagueVreme: 17:00Radnicki - Split(Handicap)Tip: Radnicki -12.5 Kvota: 1.85Kladionica: BwinPobeda Radničkog sa više od 12.5 razlike Edited December 8, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 8, 2012 (edited) Američki fudbalNCAA FBVreme: 21:00Army Black Knights-Navy MidshipmenTip: Under 58 Kvota: 1.74Kladionica: PinnacleAko padne tačno 58 poena tip je VOID Edited December 9, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 8, 2012 Odbojka 1.slovenska liga - žene Vreme: 18:30 Kema Puconci - Luka Koper Tip: 2 Kvota: 1.50 Kladionica: Bwin Nije malo previše minusa koje mi imamo???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 8, 2012 Od mene danas 100% učinak - 2/2 + 115 bodova Atromitos - OFI CreteTip: 1Kvota: 1.50Atromitos - OFI Crete Tip: 1Kvota: 1.60 i Ayia Napa - Apollon Limassol Tip: 2Kvota: 1.55 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted December 8, 2012 Micha, ako sutra promasim, menjaj me... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 9, 2012 Odbojka1.slovenska liga - ženeVreme: 18:30Kema Puconci - Luka Koper Tip: 2Kvota: 1.50Kladionica: BwinNije malo previše minusa koje mi imamo???? nije odigrana zbog snijega i nevrijemena.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 9, 2012 Američki fudbalNFLVreme: 19:00Indianapolis Colts - Tennessee Titans(Handicap)Tip: Indianapolis Colts -4.5Kvota: 1.88Kladionica: PinnaclePobeda Coltsa sa više od 4.5 razlike računajući i eventualni produžetak Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 9, 2012 Za danas sam prvi par pogodio u biatlonu....Slovaška ženska biatlonska štafeta bila bolja od Češke....Šteta što nisam odigrao još na Norvešku protiv Njemačke....što je je....a sada na vrlo zanimljiv odbojkarski par iz 1.finske lige koji bi gosti morali s lakoćom pobijediti domačine.....vidjet ćemo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 9, 2012 Za danas sam prvi par pogodio u biatlonu....Slovaška ženska biatlonska štafeta bila bolja od Češke....Šteta što nisam odigrao još na Norvešku protiv Njemačke....što je je....a sada na vrlo zanimljiv odbojkarski par iz 1.finske lige koji bi gosti morali s lakoćom pobijediti domačine.....vidjet ćemo!! Drugi par iz odbojke na žalost izgubio....uplatio sam i ništa od toga.....Gosti iz Tiikerita imalu su do sada 10 pobjeda i 5 poraza,a domačini iz Tampereja 4 pobjede i 8 poraza....Tiikerit je trenutno na 3.mjestu,Tampere pa na 10.mjestu medju 12....Domačini su pobijedili čak s 3-0 mada su u prvom setu vodili 18:15 i na kraju gubili, a u drugom setu gosti vodili s 8:2 i 11:5....i opet pali, u trečem setu nisu igrali na "pobjedu".... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 9, 2012 FudbalEngleska Premier ligaVreme: 14:30Manchester City - Manchester UtdTip: Over 2,5 goalsKvota: 1.68Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites