silly_bet Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 I pametno. Ipak, sreća je ovde značajniji faktor. Quote
Tuto Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Od ovog mjeseca jedna pozitivna novost u pravilima za osvajače nagrada. Uspješan dan! Quote
euro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dobro jutro i srecno svima u poslednjem mesecu 2012.! Quote
Dinno Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dobro jutro i puno srece u novom mjesecu! Quote
stefan97czv Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Od ovog mjeseca jedna pozitivna novost u pravilima za osvajače nagrada. Uspješan dan! jeli izracunat taj koeficijent da vidimo ko sta dobija Quote
Tuto Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 jeli izracunat taj koeficijent da vidimo ko sta dobijaE, moj stefane, malo strpljenja i pristojnosti ugradi u svoje izražavanje i život. Kud si zapeo. Ništa neće pobjeći. Sve u svoje vrijeme. Danas do 24:00 biti će sve objavljeno. Quote
stefan97czv Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 E, moj stefane, malo strpljenja i pristojnosti ugradi u svoje izražavanje i život. Kud si zapeo. Ništa neće pobjeći. Sve u svoje vrijeme. Danas do 24:00 biti će sve objavljeno. ma reci ti samo meni koja je formula pa cu ja to sve izracunati Quote
Recommended Posts