adisbega 0 Posted December 1, 2012 Sretno svima danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 ma reci ti samo meni koja je formula pa cu ja to sve izracunati ma reci ti samo meni koja je formula pa cu ja to sve izracunati Veoma jednostavno, našao sam Tutinu formulu: Aktivnost = broj postova X koeficijent aktivnosti (1.10) + karizma člana foruma2 - loša reputacija + broj pogođenih tipova u prethodnom mjesecu -100% A = bp X ka (1.10) + (kčf2 - lr)4 + bpt - 100% Puno sreće u računanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 Sada shvati da Tuto za svakoga mora računati po ovoj formuli i zato mu treba vremena, strpljenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 čestitke euro na osvojenom 1. mjestu Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 1, 2012 jeli izracunat taj koeficijent da vidimo ko sta dobija Stefane, šta imaš iz matematike? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 Našao sam ekskluzivni snimak stefana nakon čitanja Tutove odluke o aktivnosti :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 1, 2012 ma reci ti samo meni koja je formula pa cu ja to sveizracunati Očito nisi pročitao što sam ti napisao.Neke stvari u životu ne možeš raditi i da hoćeš, a jedna od njih je računanje koeficijenta aktivnosti na Bet-Club Forumu. Sada shvati da Tuto za svakoga mora računati po ovoj formuli i zato mu treba vremena, strpljenjaTuto ne računa koeficijente aktivnosti, već isključivo Dwiz. Dakle i ja ne znam koliki je minimalni koeficijent aktivnosti za protekli mjesec i tko je osvojio nagrade sve dok Dwiz na forumu ne objavi rezultate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 Hare mogli bi u kino pogledati novi film: Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 1, 2012 Hare mogli bi u kino pogledati novi film: Za nas koji gledamo NBA utakmice treba uvesti pozdrav "Dobro podne". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted December 1, 2012 Evo bit će uskoro objavljeno... još se analize broje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 ma reci ti samo meni koja je formula pa cu ja to sve izracunati ta ti je formula vrijednija od formule atomske bombe, zato je nesmije niko znat osim pojedinaca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 Hare mogli bi u kino pogledati novi film: reko mi je da je iso prosli vikend da ga gleda, prikazivanje bilo na Grbavici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted December 1, 2012 Evo rezultata: http://www.bet-club.com/forum/topic/25636-aktivnost-rezultati/unread/ Napravljen je izračun samo za natjecatelje koji su u gornjem dijelu tablica na svim natjecanjima, a ako netko želi znati svoj koeficijent za prošli mjesec neka mi pošalje PM. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 1, 2012 Odlicno, prosao sam prag , samo steta sto nisam nista osvojio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 1, 2012 Da ja prvi čestitam Cantoni pobedniku na takmičenju Aktivnosti. Bravo Eric , samo tako nastavi! Quote Share this post Link to post Share on other sites