emir1983 21 Posted December 1, 2012 Evo rezultata: http://www.bet-club....zultati/unread/ Napravljen je izračun samo za natjecatelje koji su u gornjem dijelu tablica na svim natjecanjima, a ako netko želi znati svoj koeficijent za prošli mjesec neka mi pošalje PM. dajte stefanu šećera i vode pa nek mu se tek onda upali kompjuter Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 zaista smatram da bi Tuto trebao da ima mnogo veći koeficijent jer radi na tabelama i vođenju takmičenja i to bi mu trebali biti bar dupli bodovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 1, 2012 Odlicno, prosao sam prag , samo steta sto nisam nista osvojio. Kad još nisi potrošio ono iz prošlog meseca. zaista smatram da bi Tuto trebao da ima mnogo veći koeficijent jer radi na tabelama i vođenju takmičenja i to bi mu trebali biti bar dupli bodovi Slažem se. Njegov startni koeficijent bi trebao biti 40, a to bi trebalo ozbiljno uzeti u razmatranje. Ja taj posao ne bih radio ni da mi daju koeficijent 400. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 1, 2012 dajte stefanu šećera i vode pa nek mu se tek onda upali kompjuter Sve ukazuje na to da ovde vlast navija za Partizan i Želju. Nameštaju se titule, a u MNF cvrc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 Sve ukazuje na to da ovde vlast navija za Partizan i Želju. Nameštaju se titule, a u MNF cvrc! MNF nam dođe kao Evropa i kada izađeo van Srbije i BIH Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 jeli izracunat taj koeficijent da vidimo ko sta dobija Koef aktivnosti 5. Potrošio vrijeme na natjecanja da ne dobiješ ništa. Jeste već u školi obrađivali 'Teatar apsurda'? Našao sam ekskluzivni snimak stefana nakon čitanja Tutove odluke o aktivnosti http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_lUjiun6XZw :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_lol: ta ti je formula vrijednija od formule atomske bombe, zato je nesmije niko znat osim pojedinaca Sve se može skužit na temeljunekog uzorka. Ali čemu, ovako je zabavnije Da ja prvi čestitam Cantoni pobedniku na takmičenju Aktivnosti. Bravo Eric , samo tako nastavi! Hvala, hvala. Održat ću govor kasnije. Nagrada za to je 200€ ravno u džep zaista smatram da bi Tuto trebao da ima mnogo veći koeficijent jer radi na tabelama i vođenju takmičenja i to bi mu trebali biti bar dupli bodovi Za nekog tko se brine za forum i troši svoje vrijeme za isti ne treba uopće zamarat s tim bodovima. On treba uvijek bit u konkurenciji za nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 oho vam se od stefija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 evo jedna za stefana http://www.youtube.com/watch?v=ls-mm9xRHNg&feature=fvst Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 1, 2012 evo jedna za stefana Ostavi nešto i za maj sledeće godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 evo jedna za stefana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 1, 2012 Ala ste se raspisali.... nema me par sati i imam svasta procitati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted December 1, 2012 Tuto napisao si mi Pm da sam u grupi B na Bwin takmicenje, i ima me u tabeli ali me nema ni u jednom kolu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 1, 2012 Sa velikom tugom, bolom i žalosti javljamo svim našim dragim forumašima, baniranim i aktivnim korisnicima, nelogiranim gostima i prijateljima da je naš: stefan (Delija) 97 czv 01.11.2012. - 30.11.2012. nakon duge i teške borbe ostao bez bonusa na svom računu. Sportski život za njega je bio okrutan. Toliko namještenih mečeva, prelaza, povreda igrača, mali stefan nije mogao da savlada. Njegovi parovi i promašaji nam ostaju da nas sjećaju na njegov dječački osmjeh kada bi pukom slučajnošću pogodio pokoji par. Stefan nastavićemo da slijedimo tvoj svijetli primjer i da pokušamo naći dobar par za sebe. Ožalošćeni: porodice Tuto, Dwiz, Dinno, Nadrealista, euro, emir1983, te kladionice Expekt, bwin i Unibet, te mnogobrojni kladioničari, sportski klubovi i prijatelji. Komemoracija povodom izgubljenog bonusa će se održati na Institutu za sportski baksuzluk, Bulevar pogođenih tiketa 28 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 ja ovaj hzarder unibet nemam volje igrat jerbo je nemoguće nać normalnu kvotu za ono što mislim tipovat. najgluplja klada što postoji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 1, 2012 Emire ti si lud, ti si jak, ti si Zeljin manijak Quote Share this post Link to post Share on other sites