Dinno 10 Posted December 1, 2012 Jos malo pa cetvrorka debila, vec imamo tri ekipe (City, Arsenal i Chelsea).... ne zna se ko je gori.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 (edited) Jos malo pa cetvrorka debila, vec imamo tri ekipe (City, Arsenal i Chelsea).... ne zna se ko je gori.... svi u podsvijesti znamo da ce tesko dobit i opet ne igramo kontre il bar hendikep da nece dobit dva razlike s obzirom kakvi su im protivnici bili dali su male kvote na njih a tu je onda na hendikep dobra kvota... na salke isto premala kvota bila s obzirom na protivnika Edited December 1, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 1, 2012 blago tebi Baš sam radostan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Baš sam radostan Ti misliš da je meni lako što sam danas cijeli dan slobodan? Užas, pa dupe mi je utrnulo od sjedenja. Dobit ću strije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 di je ovaj umišljeni mostovoj? osvoji hazarder i odmah pametuje svima :icon_biggrin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 1, 2012 To znači d aćeš sutra biti slobodan da gledaš NFL. Jesam ali bi se menjao da mogu večeras da gledam Georgia Bulldogs-Alabama Crimson Tide a nemogu no ako mi prođe under lakše ću podneti ali ako puknem Sretno gospodo večeras sad odo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 ashley young, moronu debilni..sebični Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 1, 2012 Jesam ali bi se menjao da mogu večeras da gledam Georgia Bulldogs-Alabama Crimson Tide a nemogu no ako mi prođe under lakše ću podneti ali ako puknem Sretno gospodo večeras sad odo Ne znam koliki je under, ali meni je to Over 49.5 1.91 Pinnacle. Odoh i ja, posvećujem se nemačkom derbiju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 isuse kave lopte debilne plasira utd..nemoguće. odoh i ja da ne trulim u caffeu bzvz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 4/4 live za sad 1) 2) 3) 4) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Over 1,5 prvo poluvrijeme prođe ko iz pi*de Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 1, 2012 3-4 35.minut... kakav mec Reading - United Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 1, 2012 4/4 live za sad 1) 2) 3) 4) Bravo druze, tako se igra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 uh kakvo prvo poluvrijeme Reading - UTD...masa golova i jos ponisten cist gol Unitedu...ali nema veze, idemo sad au drugom zabiti jos dva a primiti jedan :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Bravo druze, tako se igra uh kakvo prvo poluvrijeme Reading - UTD...masa golova i jos ponisten cist gol Unitedu...ali nema veze, idemo sad au drugom zabiti jos dva a primiti jedan :) Meni kažeš, mogo sam imat 5/5: Quote Share this post Link to post Share on other sites