silly_bet 3 Posted December 1, 2012 I ja sad za gol Juventusa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 1, 2012 Jbte što god poželim odigrat zakasnim u stotinku sekunde Jel si igrao ono što si stavio u topicu za nogomet - Čelzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Jel si igrao ono što si stavio u topicu za nogomet - Čelzi? Ne, igrao sam samo over 1,5 na UTD. Nisam ga stigao odigrat na live, a nisam stigao ni uplatit poluvrijeme ili kraj Chelski @1,65 SS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Nisam još odigrao ni ono što sam stavio u hokej topicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Al AHL imam uživo klađenje pa mi se ne žuri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 napokon malo mira u kafiću dok djeca spavaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 Evo i mene opet, danas sam prlegledao mnogo tekmi, jos ostala ova Real - Atletico..ceako bih keca za tridesetak eura, da me nije PSG zaebao dzaba im njihovi milioni, sve svodi na to sta ce individualno napraviti Ibrahimovic, i on je svoje uradio, zabio iz slobodnjaka, da im par upotrebljivih lopti....ali fakat nema neku podrsku... sad kad mi ne treba Real, navijam zaAtletico, samo zato sto onaj Ramos nastavlja da udara, sad mu je naravno Falcao na meti....e da mu ga hoce bas on zabiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 Cantona, opet preokret odnosno dva preokreta UTD-a, ne mislis li da je to znak da je ova sezona nasa? ovo se mora nekako kapitalizirati.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 (edited) Cantona, opet preokret odnosno dva preokreta UTD-a, ne mislis li da je to znak da je ova sezona nasa? ovo se mora nekako kapitalizirati.. još kad dođe lewandowski Edited December 1, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 nisam to upratio, je li se nesto govori o tome za Lewandovskog? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 nisam to upratio, je li se nesto govori o tome za Lewandovskog? http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2241276/Robert-Lewandowski-sign-Manchester-United.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 tolko sam popio ovog da ću se usrat jbo me džukac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 http://www.dailymail...ter-United.html dobar igrac...ali da li nam bas treba napadac? ako ce rooney igrati poluspica iza njih dvojice, sta kada se kagava oporavi, imat cemo visak na tim pozicijama...ja bih radije nekog playmakera....(recimo iniesta ili xavi ne bi bili losi ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 Laku noć ako se ne vratim. Opcija da odj***m negdje postoji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 Laku noć ako se ne vratim. Opcija da odj***m negdje postoji laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites