c4nton4 20 Posted December 1, 2012 dobar igrac...ali da li nam bas treba napadac? ako ce rooney igrati poluspica iza njih dvojice, sta kada se kagava oporavi, imat cemo visak na tim pozicijama...ja bih radije nekog playmakera....(recimo iniesta ili xavi ne bi bili losi ) ne bi ni klonirani maradona i pele bili loši ako ćemo sanjarit . i da, rooney ide na desetku/polušpicuAjd pozz, odigrao sam preokret santosa i preokret flamenga za 10€. zasad ide dobro, al flamengo mi malo smrdi..ma boli me penis Do noćas :57bye: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 ne bi ni klonirani maradona i pele bili loši ako ćemo sanjarit . i da, rooney ide na desetku/polušpicu Ajd pozz, odigrao sam preokret santosa i preokret flamenga za 10€. zasad ide dobro, al flamengo mi malo smrdi..ma boli me penis Do noćas :57bye: Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 1, 2012 dobar igrac...ali da li nam bas treba napadac? ako ce rooney igrati poluspica iza njih dvojice, sta kada se kagava oporavi, imat cemo visak na tim pozicijama...ja bih radije nekog playmakera....(recimo iniesta ili xavi ne bi bili losi ) bolje da pojaca odbranu da ne bi ubuduce primo po 3 komada od slabasnog Readinga a i skoro svaku utakmicu prime bar jedan go... to ce se kad tad osvetit tj. napadaci nece zabit vise nego sto odbrana primi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 bolje da pojaca odbranu da ne bi ubuduce primo po 3 komada od slabasnog Readinga a i skoro svaku utakmicu prime bar jedan go... to ce se kad tad osvetit tj. napadaci nece zabit vise nego sto odbrana primi ima ih dovoljno u odbrani, ali povrede kroje sastav...u najboljem sastavu ne bi primali tolike golove, no ofanzivne opcije su takve da se zabije sa lakocom nekoliko golova...ako ce uvijek zabiti vise od protivnika ja se ne bih zalio...ovaj rvp je leg'o ko kec na jedanaest :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 1, 2012 laku noc od mene... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 2, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 2, 2012 Laku noc svima Laku noc i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 još kad dođe lewandowski Nadam se da neće. Prvo, zato što volim Dortmund. Drugo, cena je presmešna u odnosu na ono što se daje raznoraznim početnicima. Ako Dortmund ne može da ga zadrži za 15 miliona, onda tu nešto škripi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Nadam se da neće. Prvo, zato što volim Dortmund. Drugo, cena je presmešna u odnosu na ono što se daje raznoraznim početnicima. Ako Dortmund ne može da ga zadrži za 15 miliona, onda tu nešto škripi. šta me boli k**ac što ti voliš dortmund Već je to riješeno, nitko neće nezadovoljnog igrača Ove pi*de na bet365 maknuli najavljeni hokej iz livea Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Sretno! kiks Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 šta me boli k**ac što ti voliš dortmund Otpašće ti zbog ovog što si rekao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Ove pi*de na bet365 maknuli najavljeni hokej iz livea Šta si hteo u Live-u? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Otpašće ti zbog ovog što si rekao. Minotaurov trofej? Šta si hteo u Live-u? Rochester Americans @ Toronto Marlies. Dok slušam susret otvaraju se opcije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 bilo najavljeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 možda se pojavi na kraju trećine. da ulovim marliese Quote Share this post Link to post Share on other sites