silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Minotaurov trofej?Zadrži trofej za sebe. Rochester Americans @ Toronto Marlies. Dok slušam susret otvaraju se opcije Mnogo si se nakačio na taj Toronto. Gubi u prvoj, sad bi valjalo kontrirati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Uh, kakva završnica na meču Georgie i Alabame. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Zadrži trofej za sebe. Mnogo si se nakačio na taj Toronto. Gubi u prvoj, sad bi valjalo kontrirati. nema u ponudi na live. inače bi ja već lagano ubacivao eure na toronto. sinoć su ih tukli 4-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Neverovatno! Utakmica se završila na 5 yardi od end zone. Tragedija za Georgiu, izgubiti na takav način. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 nema u ponudi na live. inače bi ja već lagano ubacivao eure na toronto. sinoć su ih tukli 4-1 Nemam AHL u live na Pinnacle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Izgleda da to nema niko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Nemam AHL u live na Pinnacle. za sad ga nudi samo bet365 na live i to jedan do dva susreta u par dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Izgleda da to nema niko. samo bet365. bilo u calendaru za live, al susret je kasnio pa su ga maknuli.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 Crni pao na underu. Dva puta mi žao - što nisam uplatio over koji sam mislio, i što, kad već ja nisam uplatio, nije ostalo na underu da Crni uzme novac. Ali nije bilo tu šansi za under, iako je prva četvrtina završena bez poena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 peoria rivermen kod chicago wolvesa. Kvota 2,80 u SS..Možda debosi stave u live.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 za sad ga nudi samo bet365 na live i to jedan do dva susreta u par dana Meni su danas Pirati bili u glavi za over 5.5. Imao sam ih juče pa ne volim dan za danom imati isti tim na tiketu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Crni pao na underu. Dva puta mi žao - što nisam uplatio over koji sam mislio, i što, kad već ja nisam uplatio, nije ostalo na underu da Crni uzme novac. Ali nije bilo tu šansi za under, iako je prva četvrtina završena bez poena. vidio sam da si reko over. jbg, treba reagirat na vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Meni su danas Pirati bili u glavi za over 5.5. Imao sam ih juče pa ne volim dan za danom imati isti tim na tiketu. Portland? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 2, 2012 peoria rivermen kod chicago wolvesa. Kvota 2,80 u SS..Možda debosi stave u live.. Da, dobra kvota. Kod Bet365 je 3.00. Do sada su im Medvedi bili žrtve. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Da, dobra kvota. Kod Bet365 je 3.00. Do sada su im Medvedi bili žrtve. Meni je žao Manitoba Moosa ko franšize, pol ekipe ne funkcionira otkad su došli u Chicago Quote Share this post Link to post Share on other sites