Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jos malo pa cetvrorka debila, vec imamo tri ekipe (City, Arsenal i Chelsea).... ne zna se ko je gori....

svi u podsvijesti znamo da ce tesko dobit i opet ne igramo kontre il bar hendikep da nece dobit dva razlike :icon_mad: s obzirom kakvi su im protivnici bili dali su male kvote na njih a tu je onda na hendikep dobra kvota... na salke isto premala kvota bila s obzirom na protivnika

Edited by Nadrealista
Posted

Baš sam radostan :icon_mad:

Ti misliš da je meni lako što sam danas cijeli dan slobodan? Užas, pa dupe mi je utrnulo od sjedenja. Dobit ću strije
Posted

To znači d aćeš sutra biti slobodan da gledaš NFL. :57bye:

Jesam :icon_biggrin: ali bi se menjao da mogu večeras da gledam Georgia Bulldogs-Alabama Crimson Tide

a nemogu :icon_redface: no ako mi prođe under :crossfingers: lakše ću podneti ali ako puknem Posted Image

Sretno gospodo večeras sad odo :57bye:

Posted

Jesam :icon_biggrin: ali bi se menjao da mogu večeras da gledam Georgia Bulldogs-Alabama Crimson Tide

a nemogu :icon_redface: no ako mi prođe under :crossfingers: lakše ću podneti ali ako puknem Posted Image

Sretno gospodo večeras sad odo :57bye:

Ne znam koliki je under, ali meni je to Over 49.5 1.91 Pinnacle. Odoh i ja, posvećujem se nemačkom derbiju. :57bye:
Posted

uh kakvo prvo poluvrijeme Reading - UTD...masa golova i jos ponisten cist gol Unitedu...ali nema veze, idemo sad au drugom zabiti jos dva a primiti jedan :)

Posted

Bravo druze, tako se igra :tzare:

:48thumbsup:

uh kakvo prvo poluvrijeme Reading - UTD...masa golova i jos ponisten cist gol Unitedu...ali nema veze, idemo sad au drugom zabiti jos dva a primiti jedan :)

Meni kažeš, mogo sam imat 5/5:

post-4291-0-85706500-1354387153_thumb.png