Jump to content

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

naleti danas u Alf oko pola 3 da skontamo kako zajebat kladionicu :icon_biggrin: dvojica su uvijek pametnija od jednog :77tooth:

jesi li siguran da to vrijedi za ama bas sve skupine ljudi, recimo manijake? :)

Posted

Vozdra...sta je ba zeljovci, planirate okupljanje, ha? u kojem ste dijelu grada, da ja odem u suprotni? :) imam ideju za vas, da izadjete negdje na otvoreno po ovom divnom vremenu i u potkosuljama....pa da vas ne slusam narednih par dana :)

gdje god odes pratit ce te misao da je Zeljo prvi :icon_lol::icon_lol:

Posted

da nisi slucajno pozelio bolnicke supe da malo pojedes :12boxing::icon_biggrin:

Pozelio sam bas tu supu, naime imam obicaj vaditi zeljovcima vodu iz koljena, prokuhati je i sebi praviti caj , supu itd... :)

Posted

Pozelio sam bas tu supu, naime imam obicaj vaditi zeljovcima vodu iz koljena, prokuhati je i sebi praviti caj , supu itd... :)

navijati za Sarajevo je stvar geografije a navijati za Zelju je stvar filozofije :icon_razz: mada je ovo za tebe visa matematika da bi skonto sta je pisac htio reci :77tooth:

Posted

navijati za Sarajevo je stvar geografije a navijati za Zelju je stvar filozofije :icon_razz: mada je ovo za tebe visa matematika da bi skonto sta je pisac htio reci :77tooth:

vidim da ti je do diskusije :) neki kazu ovako: navijati za Sarajevo je stvar ljubavi, a navijati za Zelju je...ups, nema taj pojam :icon_biggrin:

Posted

slusaj i uzivaj

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gAB2a1MzxQ0

I Dinnos meni kaze da imam los ukus :smile_redcard: ovo sto si postvaio je idelano za danas: kisa, sivilo, dosadna nedjelja, zima i taman ovaj klip...ovo bi ti na kviskoteci u igri asocijacija bio lagan odgovor.....:)

Posted (edited)

I Dinnos meni kaze da imam los ukus :smile_redcard: ovo sto si postvaio je idelano za danas: kisa, sivilo, dosadna nedjelja, zima i taman ovaj klip...ovo bi ti na kviskoteci u igri asocijacija bio lagan odgovor.....:)

Jos samo fali trash, speed, heavy itd. metal, pa da se bude za 10 :48thumbsup:

Edited by Dinno
Posted

al ste se raspisali

evo nešto što svaki navijač mora imat u svom priboru:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QzOKtYSe5-E

DInnos hoces li jednu tetovazu sa nekim geografskim pojmovima? :)