Almiric 5 Posted December 2, 2012 Koliko rasprave. Sarajevo ili Željo, Željo ili Sarajevo ... Da sam sebe uhvatio sa pitanjem - Za koga ja navijam!? hahhaahha :) malo se zezamo, ne skodi...:) a by the way ti vjerovatno navijas za Napredak iz Krusevca, gledas li koju domacu tekmu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Ne mogu vjerovat da je kafana bila pol godine van pogona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 naleti danas u Alf oko pola 3 da skontamo kako zajebat kladionicu dvojica su uvijek pametnija od jednog evo ga pola tri, zeljovci se skupili u alfu ( i nalikuju na alfa) , ja ljepote i mira, nema ih na forumu :) osim ako Dinnos ne nadje wi -fi i pocne opet maltretirati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Ne mogu vjerovat da je kafana bila pol godine van pogona greska u pravilima ja bih rekao, a da se Tuto ne naljuti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Gledam danasnje parove...Norwich - Sunderland...e to ko pogodi, svaka mu cast... Ja odigrao pobjede Lazia, Marseillea, Rome, Olimpije i Mallorce...nije losa kvota.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 2, 2012 Smeta li nekom sto ja stavljam grbove klubova u analize ?? Ako smeta necu vise stavljati Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Smeta li nekom sto ja stavljam grbove klubova u analize ?? Ako smeta necu vise stavljati Kej ne shvaććaš šalu? Cimo sam te jer ti grb zauzme pol stranice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 2, 2012 (edited) Uzimam inace najmanje, ali sad nije bilo manjeg Edited December 2, 2012 by Konj Koji Sjedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 greska u pravilima ja bih rekao, a da se Tuto ne naljuti... pa došlom je do promjene jer je u tom i bila stvar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Smeta li nekom sto ja stavljam grbove klubova u analize ?? Ako smeta necu vise stavljati a autorska prava? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 Uzimam inace najmanje, ali sad nije bilo manjeg Šteta.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 jiiknm km Daješ djetetu da piše? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 jiiknm km ovo je bio post moje 15mjesecne kcerkice...izvinjavam se. ali njoj je trenutno jako tesko objasniti sta je spam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Daješ djetetu da piše? sve si rekao :) Quote Share this post Link to post Share on other sites