Almiric 5 Posted December 2, 2012 ako te taj 'giggs' pozove negdje u šumu, ne idi gologuz imam topuz u steku, ne brini Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 2, 2012 hahhaahha :) malo se zezamo, ne skodi...:) a by the way ti vjerovatno navijas za Napredak iz Krusevca, gledas li koju domacu tekmu? Lenj sam ti ja po tom pitanju. Svaki drugi vikend govorim sebi, e sledeći put idem da gledam i opet ne odem. Ajd pre što nisam gledao, kad je Napredak većinom gubio, ali sad kad pobeđuje - ja nikako da odem . Pre kao klinac , sa ocem sam stalno išao. Ali tad je Napredak nešto i značio u jugoslovenskom fudbalu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Lenj sam ti ja po tom pitanju. Svaki drugi vikend govorim sebi, e sledeći put idem da gledam i opet ne odem. Ajd pre što nisam gledao, kad je Napredak većinom gubio, ali sad kad pobeđuje - ja nikako da odem . Pre kao klinac , sa ocem sam stalno išao. Ali tad je Napredak nešto i značio u jugoslovenskom fudbalu a kakva je posjecenost na domacim mecevima Napretka, ima li raje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 2, 2012 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: jiiknm km Vrijeme odigravanja: 10:00 Naziv para: jiiknm km Tip para: jiiknm km Tečaj: 0.000 Ev. dobitak: 5.000 Ev. gubitak: 0.000 I meni je ovo fix dana! ako ovo ne prođe - neznam šta će! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 I meni je ovo fix dana! ako ovo ne prođe - neznam šta će! tečaj je 2.1, krivo sam napisao imam topuz u steku, ne brini Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 2, 2012 jiiknm km km- novcana jedinica u BiH Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 Prosli mi dosad Lazio, Roma, Marseille i Udinese...ostali jos Olimpija u kosarci i Mallorca...ko ce me zeznuti od ta dva? ali nije los listic, kvota oko 60.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 jiiknm km km- novcana jedinica u BiH ne mozes pricati niti na velskom a da se ne vrti oko para :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 stvarno je danas sve u parama...gdje je ono vrijeme trampe, kada nije bilo novca? to se mozda sjeca nadrealista, on ima toliko godina :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 cekamo da dodje druzina zvana Alf u kafanu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 2, 2012 tečaj je 2.1, krivo sam napisao Taman za Unibet Hazardera! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 jiiknm km km- novcana jedinica u BiH :icon_eek: stvarno je danas sve u parama...gdje je ono vrijeme trampe, kada nije bilo novca? to se mozda sjeca nadrealista, on ima toliko godina :) gdje je vrijeme trampe? pitaj studentice što rade kad žele veću ocjenu i vidjet ćeš da je trampa još aktualna Taman za Unibet Hazardera! pa i je iz unibeta za hazarder Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2012 j*bem ti ove niškoristi eisbärene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 2, 2012 cekamo da dodje druzina zvana Alf u kafanu.... Ala si se raspisao.... imas vise postova u ova dva dana, nego za prethodnih 11 mjeseci Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 2, 2012 a kakva je posjecenost na domacim mecevima Napretka, ima li raje? Pa i nije nesto, s obzirom da je ulaz cele sezone besplatan - tu negde oko 5-7000 . Sledeće sezone će biti valjda više , t.j pun . kada budemo u Super ligi. Quote Share this post Link to post Share on other sites