Jump to content

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

hahhaahha :) malo se zezamo, ne skodi...:) a by the way ti vjerovatno navijas za Napredak iz Krusevca, gledas li koju domacu tekmu?

Lenj sam ti ja po tom pitanju. Svaki drugi vikend govorim sebi, e sledeći put idem da gledam i opet ne odem. Ajd pre što nisam gledao, kad je Napredak većinom gubio, ali sad kad pobeđuje - ja nikako da odem . Pre kao klinac , sa ocem sam stalno išao. Ali tad je Napredak nešto i značio u jugoslovenskom fudbalu

Posted

Lenj sam ti ja po tom pitanju. Svaki drugi vikend govorim sebi, e sledeći put idem da gledam i opet ne odem. Ajd pre što nisam gledao, kad je Napredak većinom gubio, ali sad kad pobeđuje - ja nikako da odem . Pre kao klinac , sa ocem sam stalno išao. Ali tad je Napredak nešto i značio u jugoslovenskom fudbalu

a kakva je posjecenost na domacim mecevima Napretka, ima li raje?

Posted

Naziv kladionice: Unibet

Broj para iz kladionice: jiiknm km

Vrijeme odigravanja: 10:00

Naziv para: jiiknm km

Tip para: jiiknm km

Tečaj: 0.000

Ev. dobitak: 5.000

Ev. gubitak: 0.000

I meni je ovo fix dana! ako ovo ne prođe - neznam šta će!

Posted

Prosli mi dosad Lazio, Roma, Marseille i Udinese...ostali jos Olimpija u kosarci i Mallorca...ko ce me zeznuti od ta dva? ali nije los listic, kvota oko 60....

Posted

jiiknm km

km- novcana jedinica u BiH

:icon_eek:

:icon_eek: :icon_eek:

stvarno je danas sve u parama...gdje je ono vrijeme trampe, kada nije bilo novca? to se mozda sjeca nadrealista, on ima toliko godina :)

gdje je vrijeme trampe? pitaj studentice što rade kad žele veću ocjenu i vidjet ćeš da je trampa još aktualna

Taman za Unibet Hazardera! :50yes:

pa i je iz unibeta za hazarder :50yes:
Posted

cekamo da dodje druzina zvana Alf u kafanu.... :50yes:

Ala si se raspisao.... imas vise postova u ova dva dana, nego za prethodnih 11 mjeseci :77tooth:

Posted

a kakva je posjecenost na domacim mecevima Napretka, ima li raje?

Pa i nije nesto, s obzirom da je ulaz cele sezone besplatan - tu negde oko 5-7000 . Sledeće sezone će biti valjda više , t.j pun .

kada budemo u Super ligi.