Dinno 10 Posted December 2, 2012 - 3 sada....sve je moguce... Eto ga... to ce preokrenuti Olimpija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... e sad i ja cekam olimpiju imao ferensvaros 1 a gubili 0:2 i prekorenu na 3:2 u 90+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 2, 2012 jeste :) pobjedili smona onoj nagradnoj igri i sada cekamo da objave nagradu :) ti si jedina osoba koja je igrala nagradnu igru, pobjedila i osvojila prvo mjesto...... a da ne zna sta je nagrada uopste???? školski primjer intelekta navijača Sarajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... vidi mi za one podatke za Expekt pa mi pošalji na PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 ti si jedina osoba koja je igrala nagradnu igru, pobjedila i osvojila prvo mjesto...... a da ne zna sta je nagrada uopste???? školski primjer intelekta navijača Sarajeva ako si cijeli dan smisljao kako da me zeznes i ovo ti je ishod, onda ja zelim da me zezas non stop Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 - 2...uh... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 vidi mi za one podatke za Expekt pa mi pošalji na PM a evo i jos jednog clana pink pantera pardon alfa :) heheeh poslat cu ti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 2, 2012 - 2...uh... napeto ko treger Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 adis bega gledas li ti ovo negdje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 2, 2012 ne pratim samo play by play Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 e ebem ti imala olimpija napad za remi i fulaju cccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 2, 2012 emire poslao sam ti na pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 2, 2012 3 min bez kosa Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 2, 2012 evo ga olimpija +1 Quote Share this post Link to post Share on other sites