Dinno Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 - 3 sada....sve je moguce... Eto ga... to ce preokrenuti Olimpija Quote
Almiric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... Quote
adisbega Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... e sad i ja cekam olimpiju imao ferensvaros 1 a gubili 0:2 i prekorenu na 3:2 u 90+ Quote
emir1983 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 jeste :) pobjedili smona onoj nagradnoj igri i sada cekamo da objave nagradu :) ti si jedina osoba koja je igrala nagradnu igru, pobjedila i osvojila prvo mjesto...... a da ne zna sta je nagrada uopste???? školski primjer intelekta navijača Sarajeva Quote
emir1983 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 nevjerovatno u samo par minuta su smanjili 15-ak razlike...moguce da je sada Ciboni voda u usima..ne mogu da nadjem stream nigdje... vidi mi za one podatke za Expekt pa mi pošalji na PM Quote
Almiric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ti si jedina osoba koja je igrala nagradnu igru, pobjedila i osvojila prvo mjesto...... a da ne zna sta je nagrada uopste???? školski primjer intelekta navijača Sarajeva ako si cijeli dan smisljao kako da me zeznes i ovo ti je ishod, onda ja zelim da me zezas non stop Quote
Almiric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 vidi mi za one podatke za Expekt pa mi pošalji na PM a evo i jos jednog clana pink pantera pardon alfa :) heheeh poslat cu ti... Quote
Almiric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 e ebem ti imala olimpija napad za remi i fulaju cccc Quote
Recommended Posts