Jump to content

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

je*em ti rumunje da ih je*em. je*o im ************************ ************* **************** ************* :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Posted

Pa planiram nešto odigrati dugo sam se dvoumio mislim da će ipak to Giantsi dobiti malo kasnije ću i nešto napisati!!!

Posted

je*em ti rumunje da ih je*em. je*o im ************************ ************* **************** ************* :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

nisam jedini koji je danas psovao... :50yes:

Posted (edited)

:57bye:

Taman sam odustao odigrat +2,5..+3,5 na redskinse..Imaš kakvo mišljenje o susretu večeras?

A i sviđa mi se što bogami žestoko skače kvota na Giantse i ja uzimam Giantse( ML ) @ 1.787 Pinnacle 6/10 videćemo jesam li u pravu kasnije nešto i napišem!!!

Edited by Crni
Posted

nisam jedini koji je danas psovao... :50yes:

ma psovat ću ja još dodatno. nisam gotov :57bye:

A i sviđa mi se što bogami žestoko skače kvota na Giantse i ja uzimam Giantse( ML ) @ 1.787 Pinnacle 6/10 videćemo jesam li u pravu kasnije nešto i napišem!!!

Možda neki under na poene Redskinsa. Neki under 25 bi trebo doć po solidnoj kvoti. Mislim da će im se ponovit reza protiv steelersa
Posted

I o tome sam razmišljao ako Giantsi odigraju odbranu kaku mogu trebalo bi to ići ispod te granice :48thumbsup:

Posted

I o tome sam razmišljao ako Giantsi odigraju odbranu kaku mogu trebalo bi to ići ispod te granice :48thumbsup:

a bit će i u ponudi za live pa ima vremena za razmišljanje :48thumbsup: