Tuto 157 Posted December 4, 2012 Neka sudac odsvira kraj. Svakome po bod i 500.000 €. I svi zadovoljni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 4, 2012 Haha , vracaju se na teren nista od toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 4, 2012 Istrčavaju. Idemo dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 4, 2012 Jel moguce promasit ovo , bravo Cop kralj si Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 4, 2012 Šteta da gol nije ko u ragbiju. Možda bi pogodili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 4, 2012 Malo pratim streamin Dinama, stvarno nemoguci uslovi za igru.... tesko da ce dinamo dati gol po ovakvom terenu, ali mozda i udje nesto, jer se po ovakvom vremenu i odbrane cesce grijese Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 4, 2012 Da je sad pojacanje iz Medvescaka dovest Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 Dobro vam veče ! Dan lepo krenuo , mladi Interovci pobedili . Sad idemo dalje. Brate, da me nisi podsjetio zaboravio bih. Kad je Rosenborg poveo ja ih uzeo po kvoti @2.87 i onda cijeli dan radovi po kući i sad pročitam tvoj post i sjetih se Tesko , mozda u ovim uvjetima izvucemo bod (ove) kad ne ide po normalnom vremenu Uz ovog imbecila od golmana koji ne zna igrat desnom nogom strahujem od svakog napada kijevljana. Al fala kur*cu otišo je onaj jadnik Čaćić koji im je usadio gubitnički mentalitet pa ćemo ajd vjerovatno dat gol Šteta da gol nije ko u ragbiju. Možda bi pogodili. Nema tko tu dat FG Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 Bravo Zenit. Uvijek mi je drago vidjet da Milan gubi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 Malo pratim streamin Dinama, stvarno nemoguci uslovi za igru.... tesko da ce dinamo dati gol po ovakvom terenu, ali mozda i udje nesto, jer se po ovakvom vremenu i odbrane cesce grijese Dat će gol, ne brini Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 e moj brozoviću, reakcija ko kod mrtve ovce Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 4, 2012 Bolji smo , valjda ce nesto bit od toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 Kilava, e moj kilava Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted December 4, 2012 O Isuse dragi , bolji i primis gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2012 Bolji smo , valjda ce nesto bit od toga rušimo sve rekorde Quote Share this post Link to post Share on other sites