Goran1 7 Posted December 5, 2012 20:45 CelticG(PiK)-SparMosk Tip para:1 ( poluvrijeme ili kraj ) 1.500 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted December 5, 2012 00:15, Deportes Tolima- Millonarios, Tip 2 @ 2.90, Bwin,4/10 Mec iz Kolumbijskog play offa u kome se sastaju domaci Deportes Tolima i gost Millonarios. radi se o grupi A a na oba kluba sam se kladio u zaqdnje vreme sa razlicitim uspehom a vise sam promasivao pa bi bio red da pogodim a neke meceve sam i gledao. Deportes Tolima se jedva plasirala u play off gde ucestvuju 8 ekipa podeljene u dve grupe a iako sam ocekivao da ce pobediti na svom terenu Junior oni su tad izgubili sa 1-0. u sledecem mecu su igrali sa Millonariosom u gostima kada je Millonarios igrao sa rezervistima zbog polufinala copa sudamericana medjutim rezervisti Millonariosa su demolirali prvi tim Tolime i pobedili ih sa 3-0 i moram reci gledajuci taj mec Tolima me totalno0 razocarala a kad se uzme u obzor da cde danas igrati sa prvoim timom razlika u kvalitetu je sad mnogo veca, jedina prednost Tolime je domaci teren ali ni to nista ne znaci kad su izgubili od Juniora na svom terenu. Tolima je pobedila jedino Deportivo Pasto u prvom kolu i remizirala u zadnje u gostima sa Juniorom i ima 4 boda. Millonarios je u pocetku zapostavio play off zbog copa sudamerikana ali i sa rezervistima se nije obrukao, rekao bih da me podsecaju na Partizan u nasoj ligi gde nije nista strasno i kad ne igraju prvotimci jer i rezerve znaju da igraju fudbal Medjutim ipak oni su sa rezervama izgubili prva dva meca u play offu u gostima od Juniora i od Deportivo Pasto i kao sto rekoh pobedili danasnjeg rivala sa 3-0 a u zadnjem mecu sa prvim timom pobedili su Deportivo Pasto na svom terenu sa 1-0 i imaju 6 bodova dok Junior ima 7 bodova sa kojim igraju u zadnjem kolu na svom terenu. Oba tima ce imati neke izostanke Tolimi nece igrati glavni veznjak Marrugo dok ce Millonariosu nedostajati Renteria glavni strelac ali u prvom mecu se pokazalo da to nije hendikep.Kvalitet je na strani sampiona Kolubmbije i verujem da ce oni sve uciniti da vec danas obezbede polufinale. ocekivani sastavi Deportes Tolima:Anthony Silva; Gerardo Vallejo, Breyner Bonilla, Julian Hurtado, Henry Rojas; John Hurtado, Gustavo Bolívar, Danovis Banquero, Andrés Andrade; Yimmi Chará,, Robin Ramírez. D.T.:Carlos Castro. Millonarios:Luis Delgado; Lewis Ochoa, Román Torres, Pedro Franco, Jarold Martínez: Yhonny Ramírez, Rafael Robayo, Hárrison Otálvaro, Mayer Candelo; Wilberto Cosme, Jorge Perlaza. D.T.:Hernán Torres. Quote Share this post Link to post Share on other sites