Dinno 10 Posted December 5, 2012 Kako je krenulo, imam feeling da ako krenem slagat ticket za AHL noćas, falim sve parove haj slozi nesto da nas vadis, vidis da smo i ja i hare u minusu,a Boga mi i ti Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 5, 2012 haj slozi nesto da nas vadis, vidis da smo i ja i hare u minusu,a Boga mi i ti ma ja sam u minusu samo dvadesetak €. Vjeruj mi, moglo je bit i puuno više. ulog na hokej će bit mali, od 5-10€, ne ulijeva mi povjerenje ponuda za velike uloge. idem checkirat ponudu i uploadam ticket u kafić u narednih pol sata ako odigram. OK? bit će bet365 u igri, ili Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 5, 2012 ma bit će bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2012 ok, ja cu biti jos u kaficu... upravo sma narucio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 5, 2012 (edited) haj slozi nesto da nas vadis, vidis da smo i ja i hare u minusu,a Boga mi i ti pridruzujem se ekipi Edited December 5, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2012 pridruzujem se ekipi Jesi li za pivu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 5, 2012 evo, za mali ulog. obuhvaćeni svi parovi za večeras, u ne baš nekoj širokoj ponudi bet365. Uglavnom u vakuumu bi ovo trebalo na kraju ovako izgledat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 5, 2012 Jesi li za pivu? nepijem dok se kladim nemogu trijezan da pogodim a kamoli pijan Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 5, 2012 nepijem dok se kladim nemogu trijezan da pogodim a kamoli pijan Pa tačno mi dođe da probam tu varijantu, možda će bolje ići. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2012 (edited) evo, za mali ulog. obuhvaćeni svi parovi za večeras, u ne baš nekoj širokoj ponudi bet365. Uglavnom u vakuumu bi ovo trebalo na kraju ovako izgledat Odigrat cu i ja na sitno... Edited December 5, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 5, 2012 Sad vas pozdravljam, u žurbi sam Možda se čujemo s moba ujutro, a možda i ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2012 nepijem dok se kladim nemogu trijezan da pogodim a kamoli pijan Vjeruj mi da bi bolje odigrali pjani... onda hazarderski instinkt proradi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2012 Sad vas pozdravljam, u žurbi sam Možda se čujemo s moba ujutro, a možda i ne laku noc druze i sretno nam sa AHL-om Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 5, 2012 Ja se zahvaljujem na tiketu, ali obećao sam sebi odavno da hokej nikad više neće ići na moj tiket. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 5, 2012 (edited) Sad vas pozdravljam, u žurbi sam Možda se čujemo s moba ujutro, a možda i ne Čudno da ideš ovako rano. Tek sad vidim da sam dvije analize ubacio u Expekt ligu. Edited December 5, 2012 by Hare88 Quote Share this post Link to post Share on other sites