Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

05.12.2012.

Recommended Posts

jbt ovi rusi, glazba na tekmama ko da će atomska bomba past svaki čas. bjšoj, bajšoj, šajbaj šajbaj, di nja mo, di nja mo...kalinka, kalinka..uz zvuk mitraljeza

Spava sa mnom skoro svaku noć. :icon_biggrin:

i ja svoju čačkam svako malo :icon_biggrin:

Divni predlozi za kladjenje!!!!

:icon_eek:

nažalost C je točan odgovor. za više sreće preporučam da si napravite dijete, prijavite se za facebook nagradnu igru i nakon što je osvojite čekate da vam nakon mjesec dana jave što ste osvojili :icon_biggrin: Živio ManUTD :icon_biggrin:

hahhahhaha pa zar i ti Cantona druze padas pod uticaja alf ekipe sa ovog foruma? al fakat javili se i rekli da ce nam se sada javiti sponzor na pm...a od sponzora jos ni traga ni glasa, kad odjednom upali mi se lampica ko bi im mogao biti sponzor i zasto se ne javljaju:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ORj85FmIYeQ

moze li da mi uzmete radio - MOZE AL KAD BUDETE IGRALI NA RADIJU :icon_lol:

njemu ce zaplatit kompjuter jer je igro na internetu :77tooth:

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

ukratko sta sam igaro veceras: Barca, Juventus (necu iks iz inata), Man UTD, i Galata....

kod mene igra samo live za sad. alf ekipa :icon_lol: zvuči ko nešto iz svijeta alan forda :icon_lol:

Divni predlozi za kladjenje!!!!

:icon_eek:

hvala, hvala. bit će ih još :icon_biggrin:

nordsjaelland obuko dresove liv'poola da zbuni retrditeza. ajmo kiks pizditez

kad vidim ove nogometaše kako se valjaju nakon najobičnijeg dodira..dođe mi da ih iscipelarim

šteta što muda moraju ostavit u svlačionici

jbna barca. gol mi je trebao na tom susretu da fino zaključim dan, pizda im materina glavno da su imali veći posjed lopte od nesposobne benfucke

Manchester me uništi... samo jedan gol mi je trebao. :icon_confused:

a onaj tvoj prijedlog oba daju gol kod retardirane barce? :icon_cool: jesi i na tom pao? jebeni utd ne može bod doma izvuć protiv šugavih rumunja

Ma jesam, ali tu sam fulio čitav fudbal, što bi se reklo, mada je moglo biti golova, ali...

Imao sam tiket gdje me obori Manchester - Cluj 2+ golova te još singl oba daju... da su ga zabili prošlo bi oboje.

Ma jesam, ali tu sam fulio čitav fudbal, što bi se reklo, mada je moglo biti golova, ali...

Imao sam tiket gdje me obori Manchester - Cluj 2+ golova te još singl oba daju... da su ga zabili prošlo bi oboje.

imao sam i ja to. sve što sam dobio se izjednačila sa svim što sam uložio. bezveze se vrtim u krug. debilan dan kod mene. je*eš ovo njesra. idem složit neki hokej za manji ulog.