mostovoj 44 Posted December 5, 2012 (edited) Rukomet zene, EP Mađarska - Njemačka tip1 @1.55 SuperSport 24-21 Edited December 5, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 5, 2012 18:15 Spain Women - Croatia Women, Double Result, tip: Spain Women / Spain Women @ 1.60, Bet365, 8/10 Danas se u Novom Sadu igraju mečevi drugog kola Europskog Prvenstva u rukometu za žene, a sastaju se Španija i Hrvatska. Nakon prvog kola obje ekipe imaju po pobjedu na svom računu jer su Hrvatice napravile iznenađenje i savladale Mađarsku sa 28-27 dok je Španija očekivano savladala Njemačku sa 23-20. Dalje iz ove grupe C idu tri najbolje ekipe a kao što sam jučer pisao ovo je po meni najizjednačenija grupa što su jučerašnji rezultati i potvrdili. Moj tip za današnji meč je da će Španija da vodi na poluvremenu i da slavi na kraju meča. Španija ima dosta kvalitetniju ekipu. Unatoč tome što na EP-u nastupa znatno oslabljena, bez osam standardnih reprezentativki, a među onima koje nedostaju zbog ozljeda su i dvije najbolje hrvatske igračice Andrea Penezić i Miranda Tatari, Hrvatska je na otvaranju prvenstva u uzbudljivoj završnici pobijedila favoriziranu Mađarsku uz kvotu i preko 6.00 u kladionicama. Bila je izjednačena utakmica i Hrvatska je do pobjede došla tek 26 sekundi prije kraja meča (28-27). Jučer su se istakle Maja Zebić s devet pogotka i golmanka Marta Žderić sa 16 odbrana. Međutim mislim da danas na ovom meču neće biti senzacije i da će Španija da slavi sa 3-4 gola razlike, čime bi potvrdila prolaz dalje, a što je još bitnije imala bi bodove koje se prenose dalje. Zadnji put sus se sastali međusobno u 1/4 finalu OI Londona 2012 kada je Španija dobila sa 25-22. Španija je jučer u meču sa Njemačkom imala manjih problema zbog lakših povreda čak tri igračice: Veronica Cuadrado, Marta Mangue i Alexandrina Barbosa za koje se vjeruje da će danas biti u kombinaciji za prvi tim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 5, 2012 Hungary Women-Germany Women X2 @2,22,Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites