Tuto 157 Posted December 6, 2012 Pozdrav ekipici! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 kod mene igra samo live za sad. alf ekipa zvuči ko nešto iz svijeta alan forda Ovi ti se zeljovci skupljaju u kaficu zvani Alf, pa ih zato zovem Alf ekipa, lakse mi da ih objedinim nego individualiziram...(ma sta god to znacilo) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Posted Yesterday, 11:27h Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Shakhtar Donetsk - Juventus Tip para: 2 Tečaj: 3.950 Ev. dobitak: 8.950 Ev. gubitak: 3.950 sta kazes Sale? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Pozdrav ekipici! Uspješan dan! Evo ga pocinje obracun tabela....:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 6, 2012 Pozdrav svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Tuto, postavio sam analizu, koja je moja samo sto uvijek postavim i na par drugih foruma, pa samo da najavim da ne bi bilo sudjenja :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 6, 2012 NBA ispoštovao noćas, malo sam se izvadio od sinoć, ali kad vidim Ligu prevaranata na ponudi, odmah mi muka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 6, 2012 Dobar dan svima , Emir 1983 neka se javi u vezi onog leka za bebu,.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 Cantona, sjecas jednog od uigranih folova,pri izvodjenja kornera, Beckham ili Giggs, nabace Scholesu koji ceka usamljen na nekih dvadesetak metara i niko ne ocekuje loptu prema njemu, a on iz prve volejom ili punim u raslje :) neprocjenjivo...za sve stalo tu je master card :) kako ne, beckham i scholes topčina Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 (edited) Ovi ti se zeljovci skupljaju u kaficu zvani Alf, pa ih zato zovem Alf ekipa, lakse mi da ih objedinim nego individualiziram...(ma sta god to znacilo) pretpostavljam, to je neka mala birtija gdje samo likovi izlaze? Edited December 6, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 6, 2012 pretpostavljam, to je neka mala birtija gdje samo likovi izlaze? I kako si prosao sinoc ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 6, 2012 Slobodna Dalmacija Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 I kako si prosao sinoc ??? dobro a i u ovom trenu live dere Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 valjda će bit nešto od ove europa lige Quote Share this post Link to post Share on other sites