Almiric 5 Posted December 6, 2012 pretpostavljam, to je neka mala birtija gdje samo likovi izlaze? hahahhahahah dobar!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 Dobar dan svima , Emir 1983 neka se javi u vezi onog leka za bebu,.. na selu je univerzalan lijek za sve rakija. to ti je ova filozofija: namaž bebi stopala rakijom. Ako upali, uštedio si 12€. Ako to ne upali, namaž dlanove. Ako ni to ne upali, namaž cijelu bebu rakijom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 hahahhahahah dobar!!! AAalf! Where everybody knows your nameee! AAaaAlf! and they're always glad you cameee! AAalf Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 6, 2012 Dobro vece drago mi je da ste primjetili kolega, baš smo instalirali nove šolje i pisoare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 6, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 6, 2012 Tuto, postavio sam analizu, koja je moja samo sto uvijek postavim i na par drugih foruma, pa samo da najavim da ne bi bilo sudjenja :) Upravo Dwiz i ja nadlijećemo forume i tražimo analize kako bi ih usporedili sa ovdašnjima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 6, 2012 drago mi je da ste primjetili kolega, baš smo instalirali nove šolje i pisoare Baš ovakav : Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Upravo Dwiz i ja nadlijećemo forume i tražimo analize kako bi ih usporedili sa ovdašnjima. znam, javili mi Dinnos i Stefan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Sta je ovo nema alf ekipe na forumu? izgleda kada su vidjeli da pitari pisu (Hare, ja..) oni ignorisu ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 6, 2012 Cekaju u zasedi da vas iznenade..' Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 6, 2012 dobra vecer svima :icon_surprised: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 dobra vecer svima :icon_surprised: tu si 'tico! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 6, 2012 Cekaju u zasedi da vas iznenade..' svasta se nadat od njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 6, 2012 tu si 'tico! doletio u svoje jato Quote Share this post Link to post Share on other sites