Tuto Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspjeha i danas! Quote
Almiric Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 mi smo na vecoj intelektualnoj razini od vas pa nema smisla da komuniciramo onda bi trebali biti Ajnastajn do Ajnastajna? ili vanzemaljci Quote
Almiric Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pogoditi listic na kojem su samo mecevi Europa lige/Kup UEFA? Mislim da mi se to nikad nije desilo, volio bih jednom proci takav listic, nije vise stvar para vec ega...to takmicenje mi je crna rupa... (eto materijala za za'ebanciju ovoj alf ekipi) Quote
Dinno Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pogoditi listic na kojem su samo mecevi Europa lige/Kup UEFA? Mislim da mi se to nikad nije desilo, volio bih jednom proci takav listic, nije vise stvar para vec ega...to takmicenje mi je crna rupa... (eto materijala za za'ebanciju ovoj alf ekipi) Moj Almire kome je vise stalo do zajebancije vas pitara.... vi ste sami sebi zajebancija Quote
Almiric Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Moj Almire kome je vise stalo do zajebancije vas pitara.... vi ste sami sebi zajebancija Moj Dino....ti si jedan fin, kulturan i lijepo vaspitan mladic...jesi li? Quote
c4nton4 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Veća gužva ponedeljkom nego petkom. ne, nego manja gužva petkom neg ponedjeljkom Quote
c4nton4 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Eto, prva pohvala za šit kladu Unibet od mene. Jedino za što se može unibetu skinut kapa je WHL. Daju čak i konačne ishode. Danas čak i najbolja kvota ponuđena za susret Winterhawksa - Americansa Quote
Recommended Posts