Tuto 157 Posted December 7, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 7, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 7, 2012 Pozdrav svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 7, 2012 Ček i ja da pozdravim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 7, 2012 Dobar dan gospodo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 mi smo na vecoj intelektualnoj razini od vas pa nema smisla da komuniciramo onda bi trebali biti Ajnastajn do Ajnastajna? ili vanzemaljci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 Pogoditi listic na kojem su samo mecevi Europa lige/Kup UEFA? Mislim da mi se to nikad nije desilo, volio bih jednom proci takav listic, nije vise stvar para vec ega...to takmicenje mi je crna rupa... (eto materijala za za'ebanciju ovoj alf ekipi) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 7, 2012 Pogoditi listic na kojem su samo mecevi Europa lige/Kup UEFA? Mislim da mi se to nikad nije desilo, volio bih jednom proci takav listic, nije vise stvar para vec ega...to takmicenje mi je crna rupa... (eto materijala za za'ebanciju ovoj alf ekipi) Moj Almire kome je vise stalo do zajebancije vas pitara.... vi ste sami sebi zajebancija Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 7, 2012 Dobar dan , pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 Moj Almire kome je vise stalo do zajebancije vas pitara.... vi ste sami sebi zajebancija Moj Dino....ti si jedan fin, kulturan i lijepo vaspitan mladic...jesi li? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 7, 2012 Veća gužva ponedeljkom nego petkom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 7, 2012 Veća gužva ponedeljkom nego petkom. ne, nego manja gužva petkom neg ponedjeljkom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 7, 2012 Eto, prva pohvala za šit kladu Unibet od mene. Jedino za što se može unibetu skinut kapa je WHL. Daju čak i konačne ishode. Danas čak i najbolja kvota ponuđena za susret Winterhawksa - Americansa Quote Share this post Link to post Share on other sites