c4nton4 20 Posted December 7, 2012 expekt je svim članovima poslao free bet 10€ :icon_razz: Ako se ulogirate u svoj kladioničarski račun i provjerite taj podatak, shvatit ćete da se zajebavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 expekt je svim članovima poslao free bet 10€ :icon_razz: Ako se ulogirate u svoj kladioničarski račun i provjerite taj podatak, shvatit ćete da se zajebavam Tvoj nacin zajebancije je malo cudan Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 7, 2012 expekt je svim članovima poslao free bet 10€ :icon_razz: Ako se ulogirate u svoj kladioničarski račun i provjerite taj podatak, shvatit ćete da se zajebavam Ne zajebavaj da se zajebavaš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 7, 2012 Tvoj nacin zajebancije je malo cudan ne, nego je njegov nacin zajebancija bas onakav koji mi se svidja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 ne, nego je njegov nacin zajebancija bas onakav koji mi se svidja Znaci da ti se onda. po domino efektu, i dopada sto se cantoni dopada kako se Man UTD se zajebava sa svojim protivnicima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 7, 2012 Znaci da ti se onda. po domino efektu, i dopada sto se cantoni dopada kako se Man UTD se zajebava sa svojim protivnicima? Takva zajebancija mi se svidja, jer je to zajebancija... a ozbilja je nesto drugo Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 7, 2012 expekt je svim članovima poslao free bet 10€ :icon_razz: Ako se ulogirate u svoj kladioničarski račun i provjerite taj podatak, shvatit ćete da se zajebavam Potvrdjujem da je uplaceno !! (kad bi se zezali ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 7, 2012 A ne, fakat imate free bet na Expektu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 Takva zajebancija mi se svidja, jer je to zajebancija... a ozbilja je nesto drugo a jesi uporan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 7, 2012 dobar videić. u predbožićno vrijeme kad domaćin da prvi gol svi bace medvjediće koji kasnije budu podijeljeni bolesnoj djeci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 7, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bN5iZVxnSr8 dobar videić. u predbožićno vrijeme kad domaćin da prvi gol svi bace medvjediće koji kasnije budu podijeljeni bolesnoj djeci dobar! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 7, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites