Crni 23 Posted December 7, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bN5iZVxnSr8 dobar videić. u predbožićno vrijeme kad domaćin da prvi gol svi bace medvjediće koji kasnije budu podijeljeni bolesnoj djeci Sjajno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 7, 2012 Da iskoristim priliku da javno pohvalim našeg kolegu sa Foruma - noju / PERKAN-a koji mi je učinio veliku uslugu i pokazao se kao jako dobar čovjek na današnjem vremenu... Naime, čovjek se namučio i kupio mi je preko sina lijek za bebu i poslao ga u Sarajevo. Veliko hvala PERKAN-e Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 7, 2012 Noja - čovjek od povjerenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 7, 2012 Svaka cast druze Perkane! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 7, 2012 Prvi pogodak u H2H nakon 6 dana. I poslednji u ovom mesecu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 7, 2012 Prvi pogodak u H2H nakon 6 dana. I poslednji u ovom mesecu. bolje ikad nego nikad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 7, 2012 pozdrav raja ubode li se sta god Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 7, 2012 Da iskoristim priliku da javno pohvalim našeg kolegu sa Foruma - noju / PERKAN-a koji mi je učinio veliku uslugu i pokazao se kao jako dobar čovjek na današnjem vremenu... Naime, čovjek se namučio i kupio mi je preko sina lijek za bebu i poslao ga u Sarajevo. Veliko hvala PERKAN-e Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 7, 2012 bolje ikad nego nikad Još je bolje uvek nego ikad. pozdrav raja ubode li se sta god Možda noćas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 7, 2012 Možda noćas. svaka cast, cijenim to al nemam nista sitno da ti dam Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 7, 2012 svaka cast, cijenim to al nemam nista sitno da ti dam Ne razmenjujem krupno za sitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 8, 2012 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 8, 2012 dovuko se jed va snijega u p**** materinu ovdje. Ralice deru, Imam prijenos AHLa na ESPN Americi pačekam da završi prijenos AHLa na lopatu u ruke i iznijet smeće Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 8, 2012 live nudi ovaj susret Quote Share this post Link to post Share on other sites