FamilyGuy 0 Posted December 7, 2012 Anadolu Efes- Caja Labarol Efes je pobjedom u Zagrebu prošli tjedan kod Cedevite osigurao prolazak u TOP 16. Dok su Turci soju kartu za drugi krug čekirali, Caja Labarol još se nada prolasku u drugi krug. Da bi šanse ostale danas moraju dobiti Efes, momčad koja ih je porazila već ove sezone u Španjolskoj je bilo 12 razlike. Od te do ove utakmice promjenilo se dosta toga između ostaloga i trener na klupi Caje, novi trener je Žan Tabak koji je zamjenio Duška Ivanovića. Unatč osiguranom prolasku u drugi krug Efes danas želi pobjedu pred domaćom publikom. Trener Oktay Mahmuti i ponajbolji igrač momčadi Jordan Farmar složni su u tome da je momčad Caje opasna jer će danas gristi za pobjedu koja im otvara put u TOP16, ali njihov primarni cilj je ostvariti pobjedu koja će im puno značiti za daljnu fazu natjecanja. Žalgiris je uspio naći način da porazi Efes na njihovom parketu istom scenariju nadaju se i igrači Caje no unatoč napredku koji pokazuju u posljednje vrijeme najbolji strijelac momčadi Andres Nocioni sa 11 poena po utakmici ističe kako on i suigrači moraju poboljšati igru u napadu. Farmar i Vujačić prve su napadačke violine u momčadi turskog sastava i danas će biti glavna opasnost po šanse Caje u ovome susretu. Iako će Caja dati 120% da ostavre pobjedu mislim da je kvaliteta na strani domaćeg sastava jednostavno prevelika iako domaći imaju osiguran put u TOP 16. Tip 1 1,50 @ SuperSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 7, 2012 (edited) 21:00 Panathinaikos Atena (GRE)-Fenerbahçe Ülker (TUR)-(Koliko će koševa postići sastav 1?), tip: Manje od 75,5, @1.85, bwin, 5/10 Večeras se u okviru 9 kola Eurolige u grupi A u Atini se sastaju domaći Panathinaikos i gostujući Fenerbah. Obe ekipe nisu startovale sjajno tako je Panat. 3 ugrupi sa (5-3) dok je Fener. četvrti sa (4-4)... Obe ekipe će svakako dati sve od sebe da pobede na meču ali se ja nebi bavio pobednikom iako je svakako Panat. favorit posebno posle dobre serije mečeva čime je izašao iz krize ja bi na ovommeču uzeo under poena domaćina jel mislim da je margina previsoko postavljena. Obe ekipe polažu dosta naodbranu i očekujem tvrd meč sa malim brojem poena. Zadnja dva meča Panath. u Euro ligi- 29.11.12 EUR Panathinaikos Union Olimpija 80 : 72 23.11.12 EUR Cantu Panathinaikos 69 : 71 Dok Fener. 30.11.12 EUR Real Madrid Fenerbahce 77 : 61 22.11.12 EUR Fenerbahce Union Olimpija 85 : 68 I unjihovim međusobnim duelima pada malo poena tako na zadnja 4 meča je samo jednom Panat. prešao ovu marginu- 01.11.12 EUR Fenerbahce Panathinaikos 73 : 64 09.02.12 EUR Panathinaikos Fenerbahce 72 : 62 02.02.12 EUR Fenerbahce Panathinaikos 56 : 77 02.10.11 NAT Fenerbahce Panathinaikos 71 : 61 Očekujem i večeras čvrst meč i da će gosti zadržati Panath. ispod ove granice... Edited December 7, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 7, 2012 01:30, Brooklyn Nets (-3.5) - Golden State Warriors, tip: 1, @1.55, 4/10, bet365 Brookly Netsi su uvezali dva poraza, ali bili su to porazi od najvećih kandidata za prsten ove godine Oklahome i Miamija. Zato će večeras nastojati da se vrate na pobjednički pravac kojeg su imali prije ta dva poraza i on je trajao čak pet utakmica. Na svom terenu igraju veoma dobro i imaju omjer 7-2. Generalno su peta momčad istoka sa 11-6, dok je Golden State također peti na zapadu sa jednim porazom više, dakle sa skorom 11-7. Također bolje igraju na svom terenu, a van njega imaju omjer 5-4. Za Netse se u ekipu vraća Reggie Evans kojeg nije bilo prošlu utakmicu i dosta je nedostajao svojoj ekipi. Brooklyn zaista izgleda fino sa Deronom Williamsom na poziciji jedan, Joe Johnsonom na dvici, Geraldom Wallacom na trojci, a reket popunjavaju Humphris i Evans, dok je tu također i Blatche. Sasvim fina ekipa koja obećava ove godine i mogla bi biti veoma prijatno iznenađenje. Kod Warriorsa nema Boguta, Jeffersona i Rusha, ali njih već odavno nema tako da je Golden State već navikao bez njih i večeras im ti izostanci neće puno predstavljati problem. Najopasniji igrač gostiju je Stephan Curry i ako njega Mrežice zaustave, put ka pobjedi će biti znatno olakšan. Tu je također i veoma opasni Klay Thompson te David Lee, to je okosnica Golden Statea i ja vjerujem da će na njih obratiti posebnu pažnju. Netsi su spremni da otvore novu pobjedničku seriju, igraju pred svojim navijačima i ja sam mišljenja da će slaviti večeras te da će ta pobjeda biti izražena sa njamanje četiri koša razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 7, 2012 03:30, Oklahoma City Thunder (-4.5) - Los Angeles Lakers, tip: 1, @1.55, 4/10, bet365 Lakersi su i večeras bez Gasola tako da će njihova rotacija biti znatno oslabljena, još kad se uzme u obzir da neće biti ni već duže vremena povrijeđenih Nasha i Blakea. Bryant je uspio da obori rekord kao najmlađi igrač sa 30.000 koševa u historiji NBA lige, prošla dva meča je postizao 39 i 29 poena, a pitanje je da li će to tako biti i večeras, jer igraju protiv veoma ozbiljnog protivnika, izuzetne timske ekipe Oklahome. Oklahoma je trenutno na 15-4, dok su Lakersi čak sa negativnim omjerom 9-10. Thundersi igraju odlično na svom terenu uz sedam pobjeda i dva poraza. Lakersi će biti motivisani, jer ih je Oklahoma prošle godine izbacila u Play-offu, ali Durant i društvo su sigurno "nameračeni" da opet dobiju Lakerse, koji ove sezone imaju dosta problema te se pronalaze u igri, a već su smijenili jednog trenera. Mislim da je Oklahoma na svom terenu veliki favorit protiv Bryanta i njegove družine, hendikep od 4.5 koša razlike je mislim ostvariv za domaćine te ja uzimam tip da Thundersi pobjeđuju Lakerse sa minimalno pet koševa razlike. Oklahoma je u punom sastavu. Quote Share this post Link to post Share on other sites